FILMEZZUNK.HU
A valaha volt 20 legjobb animációs mese az IMDB szerint

A valaha volt 20 legjobb animációs mese az IMDB szerint

25940

A legjobb animációs mesék

Minden idők legjobb animációs filmjeit gyűjtöttük össze, hogy kedvedre válogathass egy hangulatos reggeli mesenézéshez. Az IMDB által legjobbnak tartott 20 animációs mese következik!

20. Így neveld a sárkányodat (2010)

A vikingek nagyok és erősek. A sárkányok pedig rosszak, akik lerombolják a falut, leégetik a házakat, igazi ellenségek. Hablaty, a kis viking, a törzsfőnök fia viszont kis termetű, különc, aki összebarátkozik egy sérült sárkánnyal, akivel barátok lesznek. Míg mindenki azt gondolja róla, hogy mihaszna, talán ő ismeri meg azt a nagy igazságot, ami a legnagyobb jóra vezet.

Így neveld a sárkányodat 3 (2018) - Előzetes

19. Mary és Max (2009)

Az animációs mese története szerint Mary Ausztráliában él, egy kertvárosban tölti napjait. Egy nap úgy dönt, levelet ír egy ismeretlennek a távoli New Yorkban. Levele a magányos, befelé fordultan élő nyugdíjast, Max Horowitzt találja meg, kettejük között több ezer mérföld távolságból mély barátság alakul ki, amely mindkettejük életének meghatározó részévé válik.

A legjobb animációs mesék

18. A tenger dala (2014)

Saorise népének utolsó gyermeke, megszökik nagyanyjától, és csodálatos kalandok részese lesz a tengereken. A lány célja, hogy kiszabadítsa a tündéreket a modern világ fogságából.

A legjobb animációs mesék

17. Farkasgyermek (2012)

Az egyetemista Hana beleszeret egy másik diákba, akiről kiderül, hogy vérfarkas, aki a második gyerekük születése után meghal egy balesetben. Hana vidékre költözik, ahol a férje gyerekkorát töltötte, és két vérfarkas gyermeket nevel fel.

A legjobb animációs mesék

16. Totoro – A varázserdő titka (1988)

Kusakabe úr és családja vidékre költözik, egy csodálatos környékre, amelyet rizsföldek és patakok tarkítanak. De – amint azt a két kislány, Satsuki és Mei megállapítja – nem csak a táj különleges látványosság, hanem az itt lakó különféle furcsa teremtmények is. Különféle házi és erdei szellemek ezek, s közülük a leghatalmasabb Totoro, egy barátságos szőrmók, hatalmas szájjal és bajusszal. Baráttá fogadja a két kislányt, és különféle csodálatos dolgokat élnek meg együtt…

A legjobb animációs mesék

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·