FILMEZZUNK.HU
Szívmelengető filmek

15 szívmelengető film, ha nem bírsz kikelni az ágyból

42578

13. Csillagpor (Stardust, 2007)

Tristan (Charlie Cox) leghőbb vágya, hogy elnyerje a szép és gőgös Victoria (Sienna Miller) szívét. Bármit megtenne a lányért, aki kap is az alkalmon: nem egyebet kér születésnapjára, mint az előző este földet ért hullócsillagot. Tristan útra kel, hogy a szomszédos, mágikus birodalomból – ahol épp örökösödési vita zajlik – elhozza szerelmének a kért ajándékot. Ám a csillagok a földön emberi alakot öltenek, ami némileg megbonyolítja a helyzetet, sőt, a csillagra gonosz boszorkányok és egyéb veszedelmek is leselkednek.

Csillagpor (Stardust, 2007)

14. Örömapa (Father of the Bride, 1991)

Ha bárki azt hiszi, hogy egy esküvő egyszerű dolog, akkor nagyot téved. Az ember lánya – aki nemrég született, és még alig húszéves – egyszer csak azt mondja: megismertem egy fantasztikus srácot, és hozzá megyek! Ez maga a rémálom. A fiú szörnyű, a szülei borzalmasak, az esküvő pedig maga a lidércnyomás. Vagy csak az örömapa érzi így?

Örömapa (Father of the Bride, 1991)

15. Jószomszédi iszony (Duplex, 2003)

Alex (Ben Stiller) és Nancy (Drew Barrymore) az ígéretes fiatal pár beköltözik álmai otthonába. Csupán egy apró szépséghibája van az álomháznak, hogy a felső szinten egy életjáradékos anyóka tengeti napjait. Alex és Nancy nem is sejtik, hogy a látszólag barátságos és rozoga hölgy valójában egy undok, rosszindulatú nyanya. Egy ravasz, dörzsölt, minden hájjal megkent banya. Egy elvetemült, megátalkodott, gonosz, égetnivaló szipirtyó! Tébolyító harc kezdődik a nyugalomért és a lépcsőházért.

Jószomszédi iszony 2003

Jonathan Brandis korának egyik legfelkapottabb gyerekszínésze volt – Sajnos tragikus véget ért az élete

A szívmelengető filmeken kívül had ajánljuk figyelmetekbe 6 romantikus vígjátékot is, amit mindenképpen látnod kell!

(Szívmelengető filmek történeteinek forrása ITT és ITT)
(Szívmelengető filmek: cikk forrása)

//spencer//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·