FILMEZZUNK.HU
Szívmelengető filmek

15 szívmelengető film, ha nem bírsz kikelni az ágyból

42575

5. Októberi égbolt (October Sky, 1999)

Homer Hickam az 1950-es években, egy kis nyugat-virginiai bányászvárosban tölti gyermekéveit. Kilátásai nem túl fényesek, valószínűleg ő is bányász lesz, akárcsak édesapja. 1957 októberében azonban megváltozik Homer számára a világ: fellövik az első szovjet Szputnyikot. Attól kezdve a rakéták érdeklik leginkább a fiút. Barátaival minden idejét a kísérleteknek szenteli, a szülői rosszallások ellenére. Egyedül Riley tanárnő bátorítja a komolyabb kísérleteket. Vezetésével beneveznek a Nemzeti Tudományos Díjért folyó versengésbe. Homer céltudatosan készül pályájára és az űrkutatás egyik meghatározó amerikai személyiségévé válik…

Októberi égbolt (October Sky, 1999)

6. Egy különc srác feljegyzései (The Perks of Being a Wallflower, 2012)

A magának való gimnazista, Charlie magányosan tölti napjait. Legjobb barátja öngyilkossága után nem sikerül beilleszkednie kortársai közé, és csaldájával sem jön ki. Egy nap azonban megismerkedik Sammel (Emma Watson) és Patrickkel (Ezra Miller), akik egészen új oldaláról mutatják meg neki az életet. Charlie megéli a tinédzserkor minden jó és rossz velejáróját, a féktelen bulizást, a szerelmet és a barátságot, miközben élete gyökeresen megváltozik.

Egy különc srác feljegyzései (The Perks of Being a Wallflower, 2012)

7. Ha igaz volna… (Just Like Heaven, 2005)

David Abbot (Mark Ruffalo) San Franciscóba költözik, de ami itt vár rá, azt még álmában sem gondolta volna. Egy titokzatos nő időről időre feltűnik az új lakásában, akit Elizabethnek (Reese Witherspoon) hívnak, és váltig állítja, hogy ez az ő lakása. A zárak kicserélésével sem lehet távol tartani a nőt, aki úgy tűnik, kénye kedve szerint bukkan elő és tűnik el. David megpróbál a dolgok végére járni, ám a helyzet sokkal borzongatóbb, mint azt gondolta volna.

Ha igaz volna... (Just Like Heaven, 2005)

8. Angyali üzlet (Borrowed Hearts, 1997)

Kathleen keményen dolgozó egyedülálló anya, aki saját házra gyűjt, ahova a kislányával, Zoe-val beköltözhetnének. Sam üzletember, akinek úgy kell tennie, mintha családos lenne, hogy nyélbe üssön egy üzletet a titokzatos Javier Del Campo-val. Sam a tulajdonosa annak a cégnek, ahol Kathleen dolgozik, és a főnökeként sikerül meggyőznie, hogy játssza el a feleségét. Azonban Del Campo nem az, akinek látszik, és lehet, hogy végül Zoe lesz az, aki a legjobb üzletet hozza össze: egy új otthont magának, Kathleen-nek és Sam-nek..

Angyali üzlet (Borrowed Hearts, 1997)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·