FILMEZZUNK.HU
Gyerekkorunk 10 kedvenc tévésorozata

Gyerekkorunk 10 kedvenc tévésorozata, amiket a mai napig újra tudnánk bármikor nézni

10241

Baywatch (1989)

A napfényes Kalifornia fürdőzőktől hemzsegő partszakaszán teljesítenek kemény és felelősségteljes szolgálatot a parti őrség életmentői. Mindannyian fiatalok, lelkesek, ki komolyabban, ki könnyedebben fogja fel feladatát, miközben éli a maga életét, örömeit, kudarcait. A nem egyszer izgalmas, veszélyes kalandok során ők maguk is kockára teszik életüket mások épségének, biztonságának megőrzése érdekében.

Baywatch (1989)

Dallas (1978)

A sorozat a Southfork Ranch-re kalauzol el, és betekintést nyerhetünk általa a Ewing család életébe. A gazdag marhatenyésztő és olajmágnás dinasztiát megdöbbenti, amikor a család legfiatalabb tagja, Bobby Ewing bemutatja menyasszonyát, Pamelát, apja régi ellenségének lányát.

Dallas (1978)

Egy rém rendes család (1987, Married… with Children)

Al Bundy, Peggy Bundy és közös gyermekeik, Kelly és Bud története a külvárosi Chicagóban zajlik. Életük korántsem mintaszerű, ám állandó emlékeztető a modern házasság és családi élet gyenge pontjainak.

Egy rém rendes család (1987, Married... with Children)

Meghatódtak a rajongók: Terence Hill Bud Spencer lányával készített közös képet

A lista kizárólag saját véleményen alapszik!

Írd le nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy te melyik sorozatra vagy sorozatokra emlékszel vissza legszívesebben a gyermekkorodból.

(Gyerekkorunk 10 kedvenc sorozatának címlapképe)
(Gyerekkorunk 10 kedvenc sorozatának leírásai)

//milos//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·