FILMEZZUNK.HU

10 poénos film, ahol a nevetés garantált

55174

6. Másnaposok /The Hangover, 2009/

Egy Las Vegas-i legénybúcsút követő reggelen a baráti társaság rájön, hogy előző éjszaka elvesztették az ifjú férjjelöltet, ráadásul szállodaszobájukban egy tigrist és egy csecsemőt is találnak. Kétségbeesett nyomozásba kezdenek, és homályos emlékeikre hagyatkozva olyan kalandokba keverednek, melyekre álmukban sem gondoltak volna.

Ed Helms érdekességek

5. Nagyfiúk /Grown Ups, 2010/

Öt középiskolai barát harminc évvel az érettségi után találkozik újra. A találkozó apropója volt kosálabdaedzőjük temetése, azonban ha már együtt a csapat, úgy gondolják, együtt töltenek egy hétvégét gyerekeik és feleségeik társaságában edzőjük tóparti házában. Bár a korosodó apák felett úgy tűnik, elszállt az idő, felélednek régi emlékeik, és kiderül, lelkükben mindmáig fiatalok.

Nagyfiúk (Grown Ups, 2010)

4. Csajok bosszúja /The Other Woman, 2014/

Carly (Cameron Diaz) rájön, hogy férje megcsalja, de nem törik össze, inkább bosszúra adja a fejét. Úgy dönt, hogy felkeresi azt a bizonyos másik nőt, Kate-et (Leslie Mann), és együtt leckéztetik meg a hűtlen férfit. Tervükben szerepel a férj egy másik szeretője, Amber (Kate Upton), az ellenállhatatlan bombázó is.

A Csajok bosszúja /The Other Women, 2014/

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·