FILMEZZUNK.HU

10 poénos film, ahol a nevetés garantált

55169

3. Apafej /Big Daddy, 1999/

Sonnynak (Adam Sandler) nincsenek nagy tervei az életben, semmiért nem akar felelősséget vállalni, és megpróbálja magát távol tartani a felnőtt élet gondjaitól. Nem is csoda, hogy barátnője egy nap megelégeli mindezt, és faképnél hagyja. Az elkeseredett Sonny azonban nem sokáig foglalkozhat magával, egy nap ugyanis egy kisfiú állít be hozzá azzal, hogy ő Sonny Kínába utazott barátjának törvénytelen fia, akit anyja azért küldött el, mert már nem tudott róla gondoskodni. Sonny úgy dönt, felnő a feladathoz, és megpróbál valódi apaként helytállni.

Apafej 1999

2. Anyád napja /Monster-in-Law, 2005/

Charlotte végre megtalálta álmai férfiját. Vele együtt viszont megkapta rémálmai anyósát, Violát is, aki a televízió primadonnája volt, míg a közelmúltban ki nem rúgták. Viola most attól retteg, hogy hamarosan elveszti a fiát, ahogy elvesztette imádott munkáját is. Elhatározza hát, hogy a világ legrosszabb anyósává alakulva örökre elijeszti Kevin újdonsült menyasszonyát. Charlie nem esik kétségbe, és úgy dönt, felveszi az elé vetett kesztyűt. Megkezdődik a harc, amelynek nem kisebb a tétje, mint hogy melyikük legyen a család Első Asszonya.

Anyád napja (Monster-in-Law, 2005)

1. A randiguru /Hitch, 2005/

A szürke, szerény könyvelő, Albert belehabarodik a híres és gyönyörű Allegra Cole-ba. A lány meghódítására az ismert “randiguru”, Hitch készíti fel. Ekkor ismerkedik meg Hitch a céltudatos Sara Melas újságírónővel, aki Allegráról próbál információkat szerezni lapja számára. A megrögzött agglegény beleszeret Sarába, aki azonban épp élete cikkében kívánja leleplezni a manhattani randigurut.

A randiguru 2005

Ha tetszett, ezt se hagyd ki:

49 éves lenne Paul Walker – Vin Diesel nehezen tudja túltenni magát legjobb barátja halálán

(Történetek forrása)

//Noncsi//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·