FILMEZZUNK.HU
A filmtörténelem 12 leghíresebb jelenete, amit improvizáltak

A filmtörténelem 12 leghíresebb jelenete, amit improvizáltak

42250

4. Good Will Hunting (1997)

A filmben van egy jelenet, amikor Sean (Robin Williams) az irodájában halott felesége szellentési szokásairól mesél Willnek (Matt Damon). Ez a jelenet teljes egészében improvizáció volt. Ez az oka annak, hogy Matt Damon olyannyira nevet, ráadásul az operatőr nevetése miatt még a kamera is megremegett egy kicsit. A jelenet azonban változtatás nélkül került be a Good Will Hunting végeleges változatába.

Good Will Hunting (1997)

3. Az elveszett frigyláda fosztogatói (1981)

Annál a résznél, ahol Indiana Jones lelövi a karddal hadonászó óriási támadóját teljesen más volt a koncepció, a rendező máshogy álmodta meg a jelenetet. Ugyanis a forgatókönyv eredetileg azt kívánta volna, hogy Indy a védjegyének számító ostorral üsse ki a kardot támadója kezéből, ám Harrison Ford éppen ételmérgezéstől szenvedett, ezért az ostorral tett pár sikertelen próbálkozás után inkább előrántotta a fegyverét, és lelőtte a rosszfiút. A rendezőnek, Steven Spielbergnek megtetszett a rögtönzés, így ez került a film végső változatába.

Az elveszett frigyláda fosztogatói (1981)

2. A bárányok hallgatnak (1991)

Anthony Hopkins a szünetekben egy hanggal ijesztgette Jodie Fostert, és ez a hang annyira megtetszett a rendezőnek, hogy a filmbe is becsempészték.

A bárányok hallgatnak (1991)

1. A keresztapa (1972)

Marlon Brando macskasimogatós jelenete a fotelben nem volt előre megírva, senki sem tudja, hogy pontosan hogy is került oda a macska.

A keresztapa (1972)

49 éves lenne Paul Walker – Vin Diesel nehezen tudja túltenni magát legjobb barátja halálán

//spencer//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·