FILMEZZUNK.HU
Családi vígjátékok egy meghitt estére

15 magával ragadó vígjáték, ha együtt a család

22487

9. Zootropolis – Állati nagy balhé (Zootopia, 2016)

Zootropolis az állatok városa, ahol ragadozók és növényevők békességben élnek egymással civilizáltan, akár csak az emberek. Egy nyuszi, akinek minden vágya gyerekkora óta az volt, hogy rendőr lehessen, az akadémián végezve ebbe a városba kerül, a rendőrőrsre, ahol csak nálánál nagyobb állatok dolgoznak. Először az aljamunkát próbálják rásózni, de végül beleüti a dolgát egy esetbe, amely végül egy hatalmas, az egész várost behálózó összeesküvéshez vezet.

Zootropolis 2016

10. Tucatjával olcsóbb (Cheaper by the Dozen, 2003)

Sok jó ember kis helyen is elfér. Ez lehetne a Baker család mottója, akiknek legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy valamivel népesebbek, mint az átlagos amerikai család. Az összesen tizenkét gyereket és a két kutyát a szülők egyébként sem tudják mindig szemmel tartani, ám mikor az anya állást vállal, és Tom (Steve Martin), az apa kénytelen otthon maradni, hogy vigyázzon a lurkókra, elszabadul a pokol, és őrületes kalandok sora veszi kezdetét.

Tucatjával olcsóbb (Cheaper by the Dozen, 2003)

11. Gyerekjáték (The Game Plan, 2007)

Joe Kingman (Dwayne Johnson) élete maga a tökéletesség: milliókat keres, élete egy hatalmas buli, ráadásul csapatának egyik legnépszerűbb alakja. A Boston egy ilyen hátvéddel akár a bajnoki címre is esélyes lehet, ám egy váratlan esemény mindent romba dönthet: kiderül, hogy Joe-nak van egy hét éves kislánya – egy egyéjszakás kaland gyümölcse. Ettől kezdve kénytelen a bulizós, randizós és focizós életét lecserélni egy balettórára járós, esti mesélős, babázós létformára.

Gyerekjáték (2007, The Game Plan)

12. Agymanók (Inside Out, 2015)

Egy átlagos kamaszt az érzelmei irányítanak. Öröm, szomorúság, félelem és düh mind együtt jár. Riley Anderson hétköznapi tizenkét éves lány, akinek az élete egy csapásra nagyot változik, amikor ő és a családja a békés kertvárosból San Franciscóba költöznek, az édesapja új állása miatt. A kislány életét, a tudatában emberi személyként élő érzelmek határozzák meg, akikre ugyancsak nagy hatást gyakorolnak a kelletlen változások. És, ha az érzelmek közt zavar támad, az mind-mind kivetül Riley-ra is. Ráadásul Riley leghatározóbb érzelme, Derű véletlenül nagy zűrzavart okoz a kislány fejében, ami immár nemcsak az érzelmeket, de Riley egész lényét is befolyásolhatja.

15 érdekesség az Agymanók című meséről, amit még nem hallottál

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·