FILMEZZUNK.HU
Családi vígjátékok egy meghitt estére

15 magával ragadó vígjáték, ha együtt a család

22503

13. Eb a titka mindennek (Chestnut: Hero of Central Park, 2004)

Két árvaházi testvér megment egy magára maradt kiskutyát. Úgy döntenek, hogy megtartják, de ezt nehéz titokban tartani az árvaházban. A helyzet csak bonyolódik, miután örökbefogadják őket, de a kutyától nem szeretnének megválni, így hát magukkal viszik New Yorkba. Kezdődhet a kaland, egy idegen világban, ahol “Gesztenye” a kiskutya megmutatja mi is az igazi bátorság!

Eb a titka mindennek (Chestnut: Hero of Central Park, 2004)

14. Kincs, ami nincs (Chi trova un amico, trova un tesoro, 1981)

Alan (Terence Hill) kincset akar, mégpedig mindenáron. Óriási szerencséjére talál egy térképet, amely egy közeli szigeten kincset jelöl. De hogyan jusson oda? Elrejtőzik Charlie (Bud Spencer), a kalandor hajóján és becsapva az iránytűt, a sziget felé irányítja a hajót. Charlie-nak persze az egyszemélyes hajón nem nehéz megtalálni a potyautast, ám hamarosan mindketten a vízben kötnek ki. Charlie legnagyobb bánatára kénytelenek kiúszni a szigetre, ahol összebarátkoznak a sziget lakóival, a barátságos és vidám királynővel és csinos lányaival, akik elvezetik őket a térképen jelzett helyre. A baj csak az, hogy “a mesés kincset” Kamasuka (John Fujioka), a második világháború óta ottfelejtett szamuráj őrzi.

Kincs, ami nincs (Chi trova un amico, trova un tesoro, 1981)

15. Shrek (2001)

Shrek, a zöld óriás mindaddig vígan éldegélt mocsarában, míg egy napon elfoglalták otthonát a hajléktalan mesefigurák. Történt ugyanis, hogy a gonosz Farquaad nagyúr éktelen dühében elzavarta a környékről a három kismalacot, Hófehérkét és a törpéit, Csipkerózsikát és mindenkit, aki valaha is számított a mesebizniszben. Shrek, hogy visszakapja meghitten bűzlő lápját, elindul, hogy felelősségre vonja a helyi kényurat. Üzletet kötnek: ha Shrek szállítja neki a környék legnépszerűbb királylányát, a kiűzöttek hazatérhetnek. A helyzet azért nem ilyen egyszerű, mert a lobbanékony sárkány is kedvét lelné a bombázó hercegnőben.

Shrek (2001)

Emlékszel még rá? Így néz ki napjainkban a My Girl egykori kislánya, Anna Chlumsky

“Családi vígjátékok” toplistánkból kihagytuk kedvencedet? Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy melyik filmmel, vagy filmekkel bővítenéd a “családi vígjátékok” című albumunkat!

(Családi vígjátékok történeteinek forrása ITT és ITT)

//spencer//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·