FILMEZZUNK.HU
Adam Sandler és Jennifer Aniston főszereplésével befutott a Gyagyás gyilkosság 2 első előzetese!

Adam Sandler és Jennifer Aniston főszereplésével befutott a Gyagyás gyilkosság 2 első előzetese!

1334

Adam Sandler és Jennifer Aniston főszereplésével befutott a Gyagyás gyilkosság 2 első előzetese!

Befutott a Gyagyás gyilkosság 2 (Murder Mystery 2) előzetese a Netflixre, amiben Adam Sandler és Jennifer Aniston egy egzotikus szigeten kerül újabb kalamajkába. A Gyagyás Gyilkosság volt az első film a Netflixen, ami 2019-ben magyar szinkronnal érkezett a műsortárba, és sokáig vezette a streaming óriás megtekintési listáját is. Így hát várható volt a folytatás, amire egészen 2023 márciusáig kellett várni, de persze azóta is több filmet láthattunk Sandlert.

A Csiszoltatlan gyémánt című dráma itthon is népszerű volt, amiben Sandler tőle szokatlan szerepben, ékszerkereskedőként próbálta megkötni élete üzletét. A Hubie, a halloween hőse vígjátékban már inkább humorosabb formáját hozta, és a film nem is aratott akkor sikert, mint a tavaly bemutatott kosaras dráma, a Mindent egy lapra, amiben Sandler ismét visszatért a komolyabb stílusához, és ismét megvillantotta nagyszerű színész teljesítményét. Nem volt kérdés, hogy a Netflix bevállalja a Gyagyás Gyilkosság folytatását, ami március 31-én érkezik a szolgáltató műsortárába.

Négy évvel azután, hogy megoldották első gyilkossági rejtélyüket, Nick és Audrey Spitz (Adam Sandler és Jennifer Aniston) főállású nyomozóként dolgozik, akik igyekeznek beindítani vállalkozásukat, amikor meghívást kapnak barátjuk, a maharadzsa (Adeel Akhtar) esküvőjére egy szigetén. A baj azonban ide is követi főszereplőinket, amikor a vőlegényt nem sokkal az ünnepség kezdete után elrabolják, és váltságdíjat követelnek érte. Minden elbűvölő vendég, családtag és maga a menyasszony is gyanúsítottá válik. A film második részében Nick és Audrey Spitz számára végre megadatik mindaz, amire régóta vágynak: egy esély, hogy sikeres nyomozóirodát vezessenek… és elutazhassanak Párizsba. A filmet Jeremy Garelick rendezte, a mellékszereplők között pedig feltűnik Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani és Dany Boon.

Gyagyás gyilkosság (2019) – Kritika

(Via musoron.hu)


Article Tags: · · · · ·