FILMEZZUNK.HU
15 szerencsétlen baki, amelyről a filmesek azt hitték, hogy senki sem veszi észre

15 szerencsétlen baki, amelyről a filmesek azt hitték, hogy senki sem veszi észre

1474

9. Sárkányok háza (2022)

A Trónok harca univerzum új sorozatának 3. epizódjában a rajongók észrevették, hogy az egyik karakter, Viserys király zöld kesztyűt visel, hogy a csapat digitálisan eltávolíthassa néhány ujját az utómunkálatok során. A jelenetet azonban úgy sugározták, hogy látszódott a zöld kesztyű. Bár a producerek megígérték, hogy kijavítják, nagyon feltűnő volt, ami gyorsan elterjedt a nézők körében.

10. Top Gun (1986)

A  Top Gun utolsó csatája után Maverick (Tom Cruise) és Ice (Val Kilmer) vált néhány szót, Maverick pedig leveszi a szemüvegét, de másodpercekkel később azt látjuk, hogy a szemüveg mégis rajta van.

11. Szerencse lánya (2022)

A Mila Kunis főszereplésével készült Netflix film szereplője, Tiffany zöld blúzban ??és fekete szoknyában megy el egy TV-interjúra. Valamilyen megmagyarázhatatlan okból az interjú előrehaladtával később fekete blúzban és fehér szoknyában láthatjuk.

12. Jurassic World: Világuralom (2022)

A Jurassic World: Világuralom utolsó részében van egy jelenet a laborban, ahol 2 szereplő a történelem előtti kor élőlényeiről beszélget. Olyan számítógép előtt állnak, amely nincs rákötve az elektromos áramra, ami így aligha működhet.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·