FILMEZZUNK.HU
Sírós filmek

10 film, amitől még egy kemény férfi is elbőgi magát

73384

A legjobb sírós filmek

Az emberek szeretik azt mondani, hogy a férfiak nem tudnak sírni. Igen, a nők sokkal inkább érzelmi lények, de ez nem azt jelenti, hogy az emberiség keményebb fele nem lehet szentimentális. Alábbi cikkünkben olyan filmeket igyekszünk bemutatni, amiknek nézése közben nem árt, ha a közelben van zsebkendő. Íme 10 film, amitől még egy kemény férfi is elbőgi magát!

Ha “sírós filmek” toplistánk nem tartalmazza azt a produkciót, ami Téged könnyekre fakasztott, kérünk írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon a poszt alatt, hogy kibővíthessük összeállításunkat.

10. Hacsi – A leghűségesebb barát (Hachiko: A Dog’s Story, 2009)

Parker Wilson (Richard Gere), az egyetemi tanár egy napon Bedridge-ben a vasútállomáson egy kutyára talál. Wilson hazaviszi a jószágot azzal a szándékkal, hogy majd megkeresi a gazdáját. Felesége, Cate (Joan Allen) nem fogadja szívesen az új négylábút, de végül megbarátkozik a gondolattal. Közben a kutyát elnevezi Hacsinak. A gazdi azonban csak nem akar jelentkezni a megárvult kutyusért.

Hacsi - A leghűségesebb barát (Hachiko: A Dog's Story, 2009)

9. A mennyország kapujában (Knockin’ on Heaven’s Door, 1996)

Martin és Rudi gyógyíthatatlan betegek. Megszöknek a kórházból, hogy utolsó napjaikat olyan szenvedélyesen éljék, mint még soha. A cél a tenger. Lopott kocsival indulnak útnak – vesztükre, mert az autó két balfék maffiózó tulajdona. A két kalandor nyomába erednek a gengszterek és persze a rendőrök is. De hőseinknek nincs mit veszteniük.

A mennyország kapujában (Knockin' on Heaven's Door, 1996)

8. Halálsoron (The Green Mile, 1999)

Louisiana a negyvenes években. Egy halálraítélteket fogva tartó börtönben, ahol a szelíd természetű Paul Edgecomb főfegyőr beosztottjai viszonylag jó hangulatban vigyáznak az elítéltekre. Fegyőrök és elítéltek kölcsönösen tisztelik egymást. Egy Percy nevű szadista őr ugyan kilóg a sorból, de egy rágcsálónak köszönhetően újra helyreáll az őrök és elítéltek nyugalma – egerek és emberek közt nem lehet nézeteltérés.

Halálsoron (The Green Mile, 1999)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·