FILMEZZUNK.HU
Sírós filmek

10 film, amitől még egy kemény férfi is elbőgi magát

73410

2. Millió dolláros bébi (Million Dollar Baby, 2004)

Frankie Dunn nagy tanítása az életre: „Mindig védd magad”. Pályája során sok bunyóst edzett és menedzselt, azonban mióta már lányával is eltávolodtak, magányosan éli életét. Egyetlen barátja Hepaj, a volt bokszoló, aki tudja, hogy Frankie nem olyan rideg, mint amilyennek mutatja magát, mindössze nem találja a megnyugvást. Aztán egy nap belép az edzőterembe Maggie, akinek soha semmi nem hullott az ölébe, de egy dologhoz nagyon ért: mindig tudja, mit akar. Egyetlen vágya pedig az, hogy valaki higgyen benne.

Millió dolláros bébi (Million Dollar Baby, 2004)

1. Gladiátor (Gladiator, 2000)

Maximus (Russell Crowe) közkedvelt és jónevű római katona, aki az idős uralkodó, Marcus Aurelius bizalmát is élvezi. Ám ezt Marcus Aurelius féltékeny és őrült fia, Commodus nem nézi jó szemmel, és amikor lehetősége nyílik rá, elárulja, és rabszolgakereskedők kezére juttatja Maximust. A katona gladiátorként Rómába kerül, ahol lehetősége nyílik rá, hogy az őrült zsarnok hatalmát megdöntse, ehhez viszont szüksége van a népre is, amely talán még nem vesztette el józan ítélőképességét.

Elképesztő filmes bakik a Gladiátor című filmben

Ha “sírós filmek” toplistánk nem tartalmazza azt a produkciót, ami Téged könnyekre fakasztott, kérünk írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon a poszt alatt, hogy kibővíthessük összeállításunkat.

Parkot neveznének el Nápolyban Bud Spencerről!

(Sírós filmek történeteinek forrása ITT és ITT)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·