FILMEZZUNK.HU
10 filmklisé, amelyeket a rendezők bár menőnek tartanak, a nézőknek viszont már korántsem ilyen népszerűek

10 filmklisé, amelyeket a rendezők bár menőnek tartanak, a nézőknek viszont már korántsem ilyen népszerűek

937

8. Legyőzhetetlen főszereplők

A főszereplők könnyedén túlélik a legsúlyosabb ütéseket is, miközben mindenki más már összeesik vagy meghal. Még a hajuk is szép és rendezett marad, a sminkjükről nem is beszélve, sőt még  hegek, karcolások és zúzódások sem látszanak hőseinken. Valamiért a filmrendezők nem értik, hogy egy tökéletes emberfeletti helyett érdekesebb egy erős, de küzdő karaktert létrehozni.

9. Erőltetett romantika

Úgy tűnik, minden történetben kell lennie egy  romantikus résznek. Még az akciófilmek is tartalmaznak némi felesleges romantikát. Jó lenne olyan történetet is kitalálni, ahol a szereplők szimplán barátok maradnak, és nem töltik együtt életük hátralévő részét. Az erőltetett kapcsolatok tematikussá teszik a filmeket, és elterelik a figyelmet magáról a történetről.

10. Apró átalakítások

Mára már tipikussá vált, hogy egy adott, amúgy is vonzó külsejű lány úgy lesz még nagyobb bombázó, hogy leveszi a szemüvegét és kiengedi a haját. Aztán máris népszerűvé válik , és rögtön elnyeri a kiszemelt férfi szívét, akire olyan régóta vágyott. Bárcsak a való életben is ilyen egyszerű lenne.

//Cornelius//

Így néznek ki idősebb korukban az akciófilmek legendás sztárjai

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · ·