FILMEZZUNK.HU
A legjobb sírós filmek

10 film, amit nem lehet sírás nélkül végig nézni

19903

6. Acélmagnóliák (Steel Magnolias, 1989)

A hat kisvárosi barátnő élete olyan, mint bármely más amerikai kisvárosi háziasszonyé. Ők annyival különbek, hogy komolyan veszik barátságukat, és felelősséget éreznek egymás iránt. Az összetartás különösen akkor válik fontossá, mi- kor egyikük élete tragikus fordulatot vesz.

Acélmagnóliák (Steel Magnolias, 1989)

5. Betyár, a hűséges tolvaj (Old Yeller, 1957)

Az 1860-as években egy fiatal fiú, Arliss befogad egy lógófülű kóbor kutyát, azonban bátyja, Travis nem lelkesedik túlságosan a dologért, ugyanis félti a tekintélyét. A srác mindent megtesz, hogy valahogy elüldözze az ebet a háztól, de mint kiderül, a Betyár névre keresztelt négylábú hűsége megkérdőjelezhetetlenné válik, miután megmenti Travis életét és a farmot. A kutya és a kamaszfiú között egyre szorosabb kapcsolat alakul ki.

Betyár, a hűséges tolvaj (Old Yeller, 1957)

4. Szerelmi történet (Love Story, 1970)

Oliver gazdag családból származik, fényes ügyvédi karrier áll előtte. Az egyetemen megismerkedik a szerény anyagi háttérrel rendelkező Jenniferrel. Oliver apja ellenzi a kapcsolatot és kitagadja fiát, amiért az nem hajlandó szakítani a lánnyal. A fiatalok boldogok és reményekkel telve kezdik építgetni közös életüket. Minden megváltozik, amikor a lánynál gyógyíthatatlan leukémiát állapítanak meg. Jennifer meghal, de Oliver ismét visszatalál apjához.

Szerelmi történet (Love Story, 1970)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·