FILMEZZUNK.HU
15 híresség, akiknek a jeleneteit valamilyen oknál fogva kivágták a filmekből

15 híresség, akiknek a jeleneteit valamilyen oknál fogva kivágták a filmekből

1135

15 híresség, akiknek a jeleneteit valamilyen oknál fogva kivágták a filmekből

Néha Hollywoodban nem számít az, hogy mennyire vagy jó vagy híres színész, akkor is kivághatják a jeleneteidet. Filmet készíteni az egy nagyon bonyolult procedúra. Rengeteg ember bevonására van szükség és a végeredmény meglepetés lehet. Ezért megtörténhet az, hogy a film vágása közben rájönnek, hogy valamit ki kell vágni. Ez egy elég gyakran előforduló eset, hogy a színészek észreveszik, hogy nem csak egy jelenetet vágtak ki, hanem előfordul, hogy egy egész szerepkört. Andy García, Rachel Weisz és Paul Rudd színészek is voltak egyaránt kivágva filmekből.

1) Shailene Woodley

Shailene Woodley egy nagyon sokoldalú színésznő, aki leginkább A beavatott és Csillagainkban a hiba című filmek miatt vált híressé. 2014-ben amikor mind a 2 film kijött, Woodley egy nagyon jó lehetőséget kapott egy teljesen új világban: szuperhősös filmek. Őt választották, hogy játssza el Peter Parker második szerelmét, Mary Jane Watson-t. Azonban a film készítése közben Marc Webb a film rendezője úgy döntött, hogy kivágja az összes jelenetet, ami Woodley-val készült. Úgy gondolta, hogy azok a jelenetek figyelemelterelések voltak. Woddley-nak megígérték, hogy majd valamelyik következő Pókember filmben fog szerepelni, azonban ez azóta nem történt meg.

2) Terence Stamp

Terence Stamp, a halhatatlan General Zod szerepét játszotta Christopher Reeve rendezésével a Superman című filmben, ahol egy nagyon sikeres karrierje volt és nagyon közel volt ahhoz, hogy játsszon a Mr. és Mrs. Smith-ben. Stamp majdnem játszhatott együtt Brad Pittel és Angelina Jolie-val, azonban ahogyan kiderült nem ő volt az egyetlen, akit kivágtak a jelenetekből.  Eredetileg a film végén Jolie és Pitt karakterének együtt kellett volna dolgoznia a gazemberek ellen.

3) Andy García

Andy García nagyon közel járt ahhoz, hogy egy fontos szerepet töltsön be a Veszélyes kölykök című filmben, ami 1995-ben jelent meg. A karaktere Michelle Pfeiffer szerelme lett volna. Még odáig is eljutott, hogy néhány tervezett jelentben eljátszotta. Azonban a végső vágás során eltűnt a karaktere.

4) Jessica Chastain

A John F. Donovan halála és élete című filmet az egyik legfiatalabb filmrendező készítette Xavier Dolan. Rengeteg féle visszajelzést kapott és ez a film nagy feltűnést keltett, mivel Jessica Chastain (aki akkoriban éppen a hírneve csúcsán volt) jeleneteit teljesen kivágták. A rendező azt nyilatkozta, hogy Chastain cselekményei nem illettek a film forgatókönyvével.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·