FILMEZZUNK.HU
15 híresség, akiknek a jeleneteit valamilyen oknál fogva kivágták a filmekből

15 híresség, akiknek a jeleneteit valamilyen oknál fogva kivágták a filmekből

1159

5) Rachel Weisz

Rachel Weisz kétség nélkül egy kiváló színész. Az Oscar díjas színésznőnek meg kellett tapasztalnia, hogy kivágják a szerepeit a filmekből. 3 hónapot dolgozott Weisz, Terrence Malick-nek a To the Wonder-ben, amikor is rájött, hogy a rendező ki akarja az ő jeleneteit vágni a filmből. Nagyon sok színész és színésznő szembesült azzal, hogy Malick rendszeresen csinálja ezt. Mint például: Viggo Mortensen, Mickey Rourke és még Christian Bale is.

6) Sienna Miller

A fekete mise című filmben szerepelt Sienna Miller színésznő, aki egy rendkívül nagyszabású alakítást nyújtott. Azonban még ez sem kímélte meg attól, hogy kikerüljön a végső vágásból. A rendező úgy érezte, hogy Miller karaktere nem sokat adott hozzá a cselekményhez. Ez a film könyv alapján készült, ami viszont valós eseményeken alapul.  A valóságban Miller karaktere segített a főszereplőnek megszökni és körülbelül 16 éven keresztül megakadályozta, hogy elfogják.

7) Sterling K. Brown

A Széttörve egy nagyon jó filmnek ígérkezett és egy nagyon jó példa arra, hogy mennyire tehetséges M. Night Shyamalan. Az eredeti film 3 óra hosszú, amit később a rendezőnek 2-re kellett vágnia. Ez azt jelentette, hogy néhány jelenetet ki kellett vágni. Volt egy olyan jelenet, amikor az orvos több információt is adott a főszereplőről. Ez a jelenetet Sterling K. Brown alakította és végül teljesen ki lett vágva.

8) Paul Rudd

Paul Rudd úgy ismert, mint az egyik legkarizmatikusabb színész Hollywoodban manapság. Habár a rendező azt állítja, hogy Rudd megjelenése a Koszorúslányok című filmben az rendkívül vicces volt, azonban az ő szerepe végül ki lett vágva. Rudd egy férfit alakított, akivel a főszereplő vakrandira ment és végül egy szociopata lett. Azért hagyták ki a filmből, mert túl hosszú lett volna.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·