FILMEZZUNK.HU
15 híresség, akiknek a jeleneteit valamilyen oknál fogva kivágták a filmekből

15 híresség, akiknek a jeleneteit valamilyen oknál fogva kivágták a filmekből

1161

13) Laa Toya Jackson

La Taya Jackson kapott egy rövid részt a Brüno című filmben, amit Sacha Baron Cohen rendezett. Brüno a főszereplőnek kellett volna a színésznő telefonjában keresnie a híres testvére, Michael Jackson telefonszámát.  Egyszer csak megtalálta és hangosan elkiabálta magát a kamera előtt, La Toya-nak dühösnek kellett volna lennie. A jelenetet végül az utolsó pillanatban vágták ki tiszteletből az énekes miatt, mivel pár nappal előtte halt meg.

14) Harvey Keitel

Harvey Keitel éppen készült részt venni egy olyan filmben, ami rendkívül híres ma és az egyik leghíresebb rendező rendezte. A színész kapott egy szerepet a Tágra zárt szemek című filmben Stanley Kibrick rendezésével. A túlságosan hosszú forgatási ütemezés azonban azt jelentette, hogy sok átfedést talált más projektekkel. Keitel végül kilépett a filmből. Később a szerepét Sydney Pollack kapta meg.

15) Viggo Mortensen

Miután Aragorn szerepét játszotta a gyűrűk urában, Viggo Mortenson egy nagyon híres színésszé vált. Azonban mielőtt elkezdődött volna a sikeres karrierje, fel kellett építenie. Nagyon sok nehéz kihívással kellett szembe néznie. Az egyik ilyen a Woody Allen rendezésével a Kairó bíbor rózsája című film közben bukkant fel.  Ott volt egy olyan szerepe, amit nem igazán értett. Úgy tűnt mintha Woody Allen azt kérte volna, hogy improvizáljon minden egyes jelenetét. Azonban, ha ez még nem volt elég a legrosszabb dolog történt vele, mivel elvitte a premier filmre az egész családját. Akkor vették észre, hogy az össze rész ki lett vágva. Illetve még a neve sem volt megemlítve a végén. Szerencsére más filmekkel be tudott futni a karrierje.

//Manó Málna//

Így néz ki ma az ismert színész, aki 22 évig állta Bud Spencer pofonjait

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·