FILMEZZUNK.HU
15 híresség, akiknek a jeleneteit valamilyen oknál fogva kivágták a filmekből

15 híresség, akiknek a jeleneteit valamilyen oknál fogva kivágták a filmekből

1160

9) Jena Malone

Amikor először meghallottuk, hogy Jane Malone színésznő Zack Snyder rendezővel már dolgozott az Álomháború című filmben és részt venne a Batman vs. Superman: Az igazság hajnala és az álomháború-ban, akkor elkezdtünk tanakodni, hogy vajon milyen karaktert fog játszani. Azt is felvetettük, hogy talán ő lehetne az első Batgirl a TV képernyőkön. Azonban, mivel a rendezőnek limitálnia kellett a filmnek a hosszúságát, ezért a színésznő alakítását ki kellett vágnia. Később kiderült, hogy Malone egy főszerepet kapott volna.

10) James Gandolfini

James Gandolfini leginkább az egyik HBO TV sorozatból híres, még pedig a Maffiózókból. Ugyanez a szereplő játszott volna Sandra Bullockkal a Rém hangos és irtó közel című filmben. Azonban a produkcióért felelős csapat alkalmatlannak tartotta ennek a karakternek az eljátszására. Gandolfini jeleneteit végül direkt kihagyták a filmből, még akkor is, ha sok jelenetet vettek fel.

11) Matt Smith

Matt Smith nemzetközileg lett elismerve a 11. orvos miatt a Ki vagy, doki? című sorozatban. Pár évvel ezelőtt a színésznek volt egy lehetősége, hogy eljátssza a fiatalabb Colin Farrell karakterét az Erőszakik című filmben. Habár, a rendező azt gondolta, hogy azok a jelenetek, amikben Matt szerepel, az nagyon erőszakos ezért véget vetett úgy, hogy kivágta azokat a részeket. Ennek ellenére a jelenet bekerült a film kis képernyős változatának extra felvételei közé és rendkívül népszerű a brit sci-fi sorozat rajongói körében.

12) Ethan Hawke

Itt egy újabb színészi példa, aki eljátszhatta volna Colin Farrell karakterét. Miközben Matt Smith-el tervezték, hogy eljátssza a fiatalabb verzióját, Ethan Hawke kapott szerepet a Total Recall című filmben. Hawke-ról rengeteg jelenetet leforgattak, azonban a rendező úgy döntött, hogy nem fogja felhasználni. Ennek az az oka, hogy azt a romantikus kapcsolatot, amelyet a karakter Jessica Biel-lel alakít ki 2 különböző színésszel építi fel és ezt a fajta „kémiát” nem könnyű feléleszteni.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·