FILMEZZUNK.HU
A 8 legjobb Chris Pratt film, amit kár lenne kihagyni

A 8 legjobb Chris Pratt film, amit kár lenne kihagyni

24576

5. Számos pasas (What’s Your Number?, 2011)

Anna Faris és Chris Evans játssza a fő szerepet e tüzes vígjátékban, amely végre felteszi a nagy kérdést: vajon 19 rossz választásból kijön-e egy jó? Ally Darling (Faris) egy újságcikk nyomán arra a következtetésre jut, hogy kész, itt a vége: ő már szingliként fogja eltölteni hátralévő életét. Rémülten keresni kezdi, melyik volt a legextrább exe. Ám a volt pasijaival való találkozások rendre kudarccal vegyes röhejbe fulladnak: akad köztük bábos, aki merevebb, mint a kellékei és nőgyógyász, akinek „lukas” a memóriája. Ám a rettenetes randevúk segítségével Ally talán mégis megtalálja álmai férfiját – méghozzá ott, ahol sosem kereste volna.

Számos pasas (What's Your Number?, 2011)

Tudtad, hogy…?

Chris Pratt 2007-ben találkozott Anna Faris-szal a Szédületes éjszaka című produkció előkészületei során. 2009 januárjában eljegyezték egymást, majd 2009 júliusában egy kis ceremónia keretei között Balin mondták ki a boldogító igent. Ebben a filmben újra együtt játszottak. Ma már sajnos nincsenek együtt…

4. A hét mesterlövész (The Magnificent Seven, 2016)

Rose Creek városa a gonosz üzletember és banditavezér Bartholomew Bogue-től függ, ő tartja ellenőrzése alatt a települést, és szedi be a sarcot munkájáért. A kétségbeesett polgárok úgy döntenek, hogy ebből most már elég, s ezért hét kívülállót bérelnek fel a feladatra, hogy megvédjék őket a haramiáktól. A hét különböző karakterű zsoldos úgy véli, sokkal több pénzről van itt szó, mint amit a szegénynek tűnő városlakóktól fizetségül kapnak, ezért elvállalják a feladatot.

A hét mesterlövész (The Magnificent Seven, 2016)

Tudtad, hogy…?

A film a jól ismert A hét mesterlövész remakje, azt már kevéssé ismert, hogy az 1960-as film is egy feldolgozás, amely A hét szamuráj történetén alapul. Ez Chris Pratt második remake-je. Az első a Delivery Man (2013) című film volt.

3. A Bin Láden hajsza (Zero Dark Thirty, 2012)

A film az al-Kaida vezér, Osama Bin Laden elleni hajtóvadászat évtizedes történetét mutatja be, ami a 2001. szeptember 11-i, World Trade Center elleni támadással kezdődött, és egészen a 2011. május 6-án történt rajtacsapásig tartott, melyben a terrorista életét vesztette.

A Bin Láden hajsza (Zero Dark Thirty, 2012)

Tudtad, hogy…?

A film eredetileg az Oszama bin Laden utáni sikertelen hajszáról szólt volna, azonban miután egy osztag rajta ütött a terroristán, teljesen átírták a forgatókönyvet.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·