FILMEZZUNK.HU
A 8 legjobb Chris Pratt film, amit kár lenne kihagyni

A 8 legjobb Chris Pratt film, amit kár lenne kihagyni

24575

2. Jurassic World (2015)

Huszonkét évvel a Jurassic Parkban történtek után Isla Nublaron végre megvalósul a dinoszaurusz park projekt, és az új látványosság Jurassic World néven megnyitja kapuit. Amikor azonban a tudósok különböző génekből egy új dinoszauruszt próbálnak létrehozni a laboratóriumban, katasztrófa történik, melynek következményei az egész szigetet érintik.

Jurrasic World (2015)

Tudtad, hogy…?

A Jurassic Park sorozat történetében először a Jurassic World esetében fordul elő, hogy motion capture, azaz mozgásérzékelős technológiát használtak a forgatásokon a dinoszauruszok megalkotásához. Így a velociraptorokat valódi kaszkadőrök alakították, akik mozgásérzékelős ruhákban szaladgáltak, így próbálva visszaadni a dinók mozgását.

1. A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy, 2014)

Peter Quill (Chris Pratt), a kalandor és raboló, aki közel sem olyan híres, mint szeretné, nagy bajba kerül, mikor elrabol egy titokzatos gömböt, amelyet a csillagközi terrorista, Ronan (Chris Pratt) szeretne megszerezni magának világuralmi terveihez. Mikor Peter rájön, milyen veszély fenyegeti az univerzumot, úgy dönt, félreteszi önös érdekeit, és szövetséget köt négy nála is különösebb szerzettel, Rockettel (Bradley Cooper), a beszélő mosómedvével és fegyverszakértővel, Groottal (Vin Diesel), a mozgó és beszélő fával, Gamorával (Zoe Saldana), a kegyetlen bérgyilkosnővel, és Drax-szal (Dave Bautista), a nem túl éleseszű, de annál elszántabb bosszúállóval.

A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy, 2014)

Tudtad, hogy…?

Chris Pratt a szerep kedvéért fél év alatt közel 27 kilót adott le, és igen megizmosodott, a szigorú tréningnek és a diétának köszönhetően.

A film rendezői elárulták, hogy mi volt a Bosszúállók: Végjáték eredeti címe

Neked melyik a kedvenc Chris Pratt filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik!

(Történetek forrása ITT és ITT)

//spencer//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·