FILMEZZUNK.HU
10 film, ami bizonyítja, hogy senki sincs biztonságban

10 film, ami bizonyítja, hogy senki sincs biztonságban

22814

10 film, ami bizonyítja, hogy senki sincs biztonságban

Napjainkban rengeteg hírt lehet arról hallani, hogy éppen kit, hogyan hallgattak le vagy figyeltek meg. A mai világban főleg, de az időben visszanyúlva is megfigyelhető, hogy senki sincs biztonságban. Akit a nagy hatalmú emberek le akarnak hallgatni, vagy a mai okos kütyükön keresztül meg akarnak figyelni, azzal megteszik. Alábbi cikkünkben következzenek olyan izgalmas filmek, melyek alátámasszák ezeket a tényeket. Íme 10 film, ami bizonyítja, hogy senki sincs biztonságban!

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Ha még Te is ismersz hasonló jellegű filmet, kérünk írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy bővíthessük listánkat!

10. Zsarulesen (Stakeout, 1987)

A magának való, faragatlan, de talpraesett Chris Lecce és az udvarias és óvatos Bill Reimers, a két nyomozó ütőképes párost alkot. Nem ijednek meg a saját árnyékuktól, és eredeti ötleteket vetnek be akcióik során. Amikor azonban arra kárhoztatják őket, hogy megfigyelés alatt tartsák a szökésben lévő rendőrgyilkos exbarátnőjét, riadtan tiltakoznak: ez szörnyen unalmas meló! Pedig, ha tudnák, hogy mi vár rájuk.

Zsarulesen (Stakeout, 1987)

9. Kémek hídja (Bridge of Spies, 2015)

A hatvanas években játszódó, megtörtént eseményeken alapuló film történetének főhőse egy ügyvéd, James Donovan (Tom Hanks), akit a CIA arra utasít, hogy védjen meg egy KGB-ügynököt, Rudolf Abelt (Mark Rylance). Miután a szovjetek foglyul ejtenek egy amerikai pilótát, Francis Gary Powerst, az ügyvédnek Kelet-Berliben kell végrehajtania a fogolycserét.

Kémek hídja (Bridge of Spies, 2015)

8. Transzcendens (Transcendence, 2014)

A világhírű tudós, Will Caster (Johnny Depp) egyetlen lépésre van attól, hogy megtegye a modern kor legnagyobb tudományos felfedezését: létrehozza a mesterséges intelligenciát, ami nem csak hogy eléri az emberi értelem határait, de túl is szárnyalja azokat. Ténykedését azonban sokan nem nézik jó szemmel, olyannyira, hogy egy szélsőséges csoport támadást is intéz ellene. A súlyosan megsérült tudós felesége és legjobb barátja úgy dönt, az egyetlen esélyük, hogy megmentsék Willt, ha feltöltik a tudatát az általa tervezett gépbe. A kérdés azonban az, valóban Caster lesz-e, akit így megmentenek.

Transzcendens (Transcendence, 2014)

7. Sasszem (Eagle Eye, 2008)

Jerry (Shia LaBeouf) és Rachel (Michelle Monaghan) teljesen idegenek egymás számára, de egy rejtélyes telefonhívás összeköti őket egy időre. A hívó azzal zsarolja meg őket, hogy megöli a családtagjaikat, ha nem teljesíti a követeléseiket. A zsarolás egyre veszélyesebb vizekre viszi a két ártatlan embert, akik hamarosan a bűnözés útjára lépnek, és kénytelenek alámerülni az alvilágba.

Sasszem (Eagle Eye, 2008)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·