FILMEZZUNK.HU
10 film, ami bizonyítja, hogy senki sincs biztonságban

10 film, ami bizonyítja, hogy senki sincs biztonságban

22910

3. Magánbeszélgetés (The Conversation, 1974)

Harry Caul (Gene Hackman) a legjobb lehallgató-szakember, akinek mindegy, kinek a megbízásából végzi titkos munkáját. Egyszer azonban váratlanul lelkifurdalása támad. Ezzel olyan lavinát indít el, amely őt is maga alá temeti.

Magánbeszélgetés (The Conversation, 1974)

2. A mások élete (Das Leben der Anderen, 2006)

1983-ban Kelet-Berlinben járunk, 6 évvel a berlini fal leomlása előtt. Ekkor még javában működött a kelet-német titkosszolgálat, ahol Wiesler százados (Ulrich Mühe) is ténykedett. Azt a megbízást kapja, hogy tartsa megfigyelés alatt a gyanúsnak tűnő színházi rendezőt és feleségét, az ünnepelt színésznőt. Miközben ő mások magánéletében vájkál, rádöbben saját életének szánalmasságára.

A mások élete (Das Leben der Anderen, 2006)

1. A közellenség (Enemy of the State, 1998)

Az ügyész, Robert Dean (Will Smith) boldog házasságban él, neveli két gyermekét és tisztességesen végzi a munkáját. Ez nap azonban az Egyesült Államok hivatalos én nem hivatalos szervei is hajtóvadászatot indítanak ellene, a férfinek pedig nincs más választása, mint menekülni az életéért, miközben fogalma sincs, miért akarják megölni.

A közellenség (Enemy of the State, 1998)

Egy meleg férfi pornósztár bevallotta, hogy afférja volt Tom Cruise-al

Ha még Te is ismersz hasonló jellegű filmet, kérünk írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy bővíthessük listánkat!

(Történetek forrása ITT és ITT)

//spencer//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·