FILMEZZUNK.HU
15 ikonikus filmpáros, akik évekkel később újra találkoztak

15 ikonikus filmpáros, akik évekkel később újra találkoztak

10252

Filmpárosok, akik évekkel később újra találkoztak

Vannak párok, akik felejthetetlen lenyomatot hagytak a Hollywoodi filmiparban, ezért tűnik úgy, mintha történetük és az emlékeink mind megálltak volna az időben. Viszont az évek elmúlása mindenki számára elkerülhetetlen, beleértve a filmsztárokat is. Pontosan ez adja hozzá azt a csipetnyi nosztalgia érzetet a rajongók számára, amikor annyi idő után újra együtt látják a filmsztárokat. Cikkünkben összegyűjtöttük néhány film legemlékezetesebb párosait, akik közös filmjük forgatása után, évekkel később újra találkoztak, ezzel mosolyt csalva sok-sok rajongójuk arcára.

(1) Olivia Newton-John és John Travolta (Grease)

15 ikonikus filmpáros, akik évekkel később újra találkoztak

Az 1978-as musical sztárjai tavaly újra találkoztak, hogy egy Floridában megrendezett rajongói eseményem ismét eljátsszák Sandy és Danny karaktereit. “Először jelmezben a film óta! Ez olyan izgalmas!” – posztolta Olivia Newton-John közösségi oldalán, miután feltöltött egy képet, amin John Travoltával közösen pózolt még 2020-ban. Sajnos a közös találkozás után nem sokkal Olivia elköltözött az élők sorából. Emlékét megőrizzük!

(2) Kate Winslet és Leonardo DiCaprio (Titanic)

15 ikonikus filmpáros, akik évekkel később újra találkoztak

A Titanic hosszú időn át Hollywood legdrágább produkciója volt, valamint a legsikeresebb is, hiszen 11 Oscar-díjat tudhat magáénak. Elindította Leonardo DiCaprio és Kate Winslet karriereit és kialakított kettőjük között egy barátságot, ami a mai napig, még 23 évvel a filmpremier után is nagyon szoros. Kate szerint barátságuk fenntartásának egyik kulcsa az volt, hogy soha nem szerettek egymásba.

(3) Hilary Swank és Gerard Butler (P.S. – I Love You)

15 ikonikus filmpáros, akik évekkel később újra találkoztak

A P.S. – I Love You című film tipikusan az a történet, amelyik egyszerre megnevettet és megríkat. A 2007-ben megjelent romantikus dráma a 3 évvel korábban publikált névadó könyv alapján készült. Gyönyörű ír tájai és Hilary Swank, illetve Gerard Butler alakítása miatt kiemelkedő a film. A főszereplők közel egy évtized után újra találkoztak egy díjátadón és több, mint valószínű, hogy hamarosan viszont látják egymást. A film folytatását már megerősítették, bár a szereplők és a megjelenés dátuma még nem ismert.

(4) Kate Hudson és Matthew McConaughey (Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt)

15 ikonikus filmpáros, akik évekkel később újra találkoztak

A 2003-as, Hogyan Veszítsünk El Egy Pasit 10 Nap Alatt című film egy romantikus komédia, amire nem csak a nézők emlékeznek vissza szeretettel, hanem a színészek is. Matthew McConaughey nemrég feltöltött egy fotót közösségi oldalára a szerelem páfrányról, amit Kate Hudson karaktere ad neki kapcsolatuk szimbólumaként. A színésznő szintén megosztotta a képet és ennyit írt hozzá: “Hagytad meghalni!”

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·