FILMEZZUNK.HU
Sylvester Stallone 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Sylvester Stallone 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

71276

6. Szupercella (Escape Plan, 2013)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) a világ legbiztosabbnak hitt börtönének szökésállóságát teszteli. Amikor rájön, hogy rászedték, mindent elkövet, hogy kiszabaduljon. A szökésben csak egy másik fogvatartottra, Emil Rottmayerre (Arnold Schwarzenegger) számíthat.

Szupercella (Escape Plan, 2013)

Tudtad, hogy…?

Sylvester Stallone utolsó forgatási napján azt a jelenetet vették fel, amikor felbukik az óceánból, és jelez a helikopternek. Mivel az előző napon meghúzta a jobb karját, ezért minden mozdulatot a bal karjával kellett végeznie.

5. Rambo-franchise

Rambo (Sylvester Stallone), a vietnami veterán egy amerikai kisvárosba érkezik, ahol rögtön feltűnést kelt furcsa öltözékével. A helyi túlbuzgó serif megelőzné a bajt, és kitessékeli a férfit a városból, Rambót azonban nem olyan fából faragták, hogy ok nélkül hagyja magát elüldözni. Visszafordul, ám ekkor lecsukják és a fogdába zárják. A férfi jól tudja, mit jelent fogságba esni, rátámad fogvatartóira, és a rendőrség felé veszi az irányt.

Rambo (First Blood, 1982)

Tudtad, hogy…?

Sylvester Stallone először igent mondott a főszerepre, ám később meggondolta magát és visszalépett. Ezután a rendezőpáros azzal tudta megnyerni, hogy megengedték neki azt, hogy átírhatja a forgatókönyvet, s saját magára szabhatja Rambo karakterét.

4. The Expendables – A feláldozhatók trilógia

Az akciófilm műfajának nagy öregjei, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Jet Li és Bruce Willis együtt térnek vissza a filmvászonra. Egy könyörtelen és halálos zsoldoscsapat azt a megbízást kapja, hogy végezzenek egy dél-amerikai diktatúra kegyetlen vezetőjével. A rutin bevetést hamarosan nem várt akadályok nehezítik meg.

The Expendables - A feláldozhatók trilógia

Tudtad, hogy…?

Ez az első olyan film, amiben Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis együtt szerepelnek.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·