FILMEZZUNK.HU
Sylvester Stallone 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Sylvester Stallone 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

71277

3. Oscar (1991)

Angelo Provolone (Sylvester Stallone) ismert és megbecsült tagja az alvilágnak. Alkohol-csempészésből igen szép vagyonra tett szert, gyönyörű házzal és csodaszép feleséggel büszkélkedhet. Egy napon haldokló apja megesketi fiát, hogy felhagy a törvényszegéssel, a bűnözéssel és jó útra tér. Csakhogy a bűnös élet nem akar szakítani vele. Sőt, minden összeesküszik ellene: felbukkan egy lány, aki Angelót apjaként tünteti fel. Megjelenik az érzékeny lelkű nyelvészprofesszor, dr. Poole, aki a nap végén, mint vőlegény távozik. A szexis szobalány a felfordulás közepén kilép, ám nem a megfelelő kofferral távozik.

Oscar (1991)

Tudtad, hogy…?

Az első egész estés film volt, amit az MGM-Disney Studios-ban forgattak Orlandoban.

2. Túl a csúcson (Over the Top, 1987)

Hawk, a kamionsofőr, életének legnagyobb tévedését próbálja jóvátenni: 10 éve nem látott fiával, Michaellel szeretné rendbe hozni kapcsolatát. Hawk sorban nyeri a díjakat a szkander bajnokságokon. Így igyekszik elnyerni Michael elismerését és szeretetét. A fiú, akit egész életében apja ellen neveltek nagyszülei, lassan rádöbben: szüksége van apjára.

Túl a csúcson (Over the Top, 1987)

Tudtad, hogy…?

Évekkel később Sylvester Stallone elmondta miért is vállalta be ezt a filmet. Azt mondta, “a producer Menahem Golan egyre több pénzt ajánlott nekem, miután úgy gondoltam. A pokolba is! – Senki sem fogja megnézni!”

1. Rocky-franchise

Nem könnyű az élet a szegénynegyedben, és bár lehetetlennek tűnik, de Rocky Balboa megpróbál kitörni. Sok lehetősége nincs, így a sporttal, pontosabban a boksszal próbál szerencsét. Tehetséges, erős, célja egyenesen a profi világbajnoki cím, amivel akár milliókat is kereshetne. A sikerhez persze szerencse és jó időzítés is kell. Amikor Apollo Creed boksz-sztár Philadelphiába, Rocky városába érkezik, Mickey, Rocky edzője felismeri a nagyszerű lehetőséget Rocky számára. Mindössze annyi kell, hogy Rocky megverje Apollót, így egyből reflektorfénybe kerülhet, sőt, akár világhírnévre is szert tehet.

Rocky (1976)

Tudtad, hogy…?

Sylvester Stallone olyan szegény volt, hogy állítólag eladta a kutyáját forintban átszámolva kb. 14 ezer forintért. Egy héttel később mikor eladta a Rocky forgatókönyvét visszavásárolta a kutyáját egy ezresért mely a Rocky filmben is szerepet kapott.

20 fotó a múltból, amely a hírességek életét mutatja be egy váratlan szemszögből

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Sylvester Stallone produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása ITT és ITT; Érdekességek forrása ITT)

//batigoool//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·