FILMEZZUNK.HU
25 vígjáték, amit mindenképpen látnod kell

25 vígjáték, amit egyszer az életben látnod kell

1293

15. Másnaposok (The Hangover, 2009)

Egy Las Vegas-i legénybúcsút követő reggelen a baráti társaság rájön, hogy előző éjszaka evesztették az ijfú férjjelöltet, ráadásul szállodaszobájukban egy tigrist és egy csecsemőt is találnak.Kéztsegbeesett nyomozásba kezdenek, és homályos emlékeikre hagyatkozva olyan kalandokba keverednek, melyekre álmukban sem gontoltak vola.

Ed Helms érdekességek

14. Üvegtigris (2001)

Az Üvegtigris hat barát pár eseménytelen napjának története. Lali, az amerikamániás büfés, aki az Üvegtigris nevű rozoga, útszéli büfékocsi tulajdonosa; Gaben, az autónepper, Róka, a piti csencselő; Sanyi a félnótás hajléktalan; Csoki, aki mindig arról szövegel, hogy majd szerez pénzt és elmegy Amerikába; és Cingár, aki a többiek idegeit nem kímélve szaxizik. Gaben rábeszéli Lalit, hogy vegyen meg egy, az amerikai álmot ízig-vérig megtestesítő régi Chevrolet Impalát. Amikor hosszú kálvária után meghozza a rég várt autót, Lali ki sem tudja próbálni, egy úton visszaforduló teherautó összetöri.

Üvegtigris (2001)

13. Airplane! (1980)

Mikor a repülőgép legénységét leveri a lábáról egy vírus, az utasok kénytelenek egy veterán vadászgép-pilótára bízni az életüket, aki azonban hibát hibára halmoz, mivel még mindig nem heverte ki a háború megpróbáltatásait. Mindeközben az utasok válogatott bolondságaikkal nehezítik meg egymás életét, nem is beszélve az őrültségekről, melyek a repülőtér irányítótornyában történnek. Vajon mi sül ki ebből?

Airplane! (1980)

12. Blues Brothers (1980)

A blues zene nagy rajongói, a fekete öltönyös, fekete kalapos, fekete szemüveges Jake és Elwood Blues úgy döntenek, ideje, hogy valami jót is tegyenek. Rájönnek, hogy a régi árvaházat, ahol nevelkedtek, le akarják bontani, és úgy érzik, ezt nem hagyhatják annyiban. Régi bandájukkal elindulnak, hogy pár fellépéssel összeszedjenek annyi pénzt, amivel meg tudják menteni az árvaházat. Azonban a dolgok nem éppen az eredeti tervek szerint alakulnak.

Blues Brothers (1980)

11. A Lego-kaland (The Lego Movie, 2014)

A teljesen átlagos Emmet egy igazi és lelkes építőmunkás, aki vidáman teszi a dolgát, és hiszi, hogy munkájával előrébb tud jutni a Lego-világ. Ám egy szerencsétlen véletlen folytán mindenki azt hiszi, hogy ő a kiválasztott, aki megmenti a világot a szürke unalomtól, Emmet pedig, nem sejtvén, milyen kalandokba keveredik, nem meri bevallani, hogy fogalma sincs, miről van szó.

A Lego-kaland (The Lego Movie, 2014)

Oldalak: 1 2 3 4 5


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·