FILMEZZUNK.HU
25 vígjáték, amit mindenképpen látnod kell

25 vígjáték, amit egyszer az életben látnod kell

1289

20. Családi üzelmek (We’re the Millers, 2013)

David, a drogdíler egy lány segítségére siet, aminek következtében kirabolják. Hogy elszámolhasson a pénzzel, egy nagy adag kábítószert kell áthoznia Mexikóból. Azt gondolja, hogy könnyebb átjátszani a hatóságokat, ha egy boldog család vakációjának álcázza a csempészést, így családot toboroz, és kezdetét veszi a kaland.

Családi üzelmek (We're the Millers, 2013)

19. Őrült, dilis, szerelem (Crazy, Stupid, Love, 2011)

Cal Weaver (Steve Carell) mindent megkapott az élettől, amire egy férfi vágyhat:  klassz munka, szép ház, helyes gyerekek és ráadásul diákkori szerelmét vette nőül. Ám mégsem felhőtlen a boldogsága, mert kiderül, hogy csodálatos felesége megcsalja és még válni is akar. Cal élete gyökeresen megváltozik, estéit egy közeli bárban tölti, ahol megismerkedik a vagány Jacobbal (Ryan Gosling ), aki feltárja előtte új életének lehetőségeit: csajozás, tivornyák, férfias öltözködés. Cal azonban nem biztos benne, hogy készen áll az új életére.

Őrült, dilis, szerelem (Crazy, Stupid, Love, 2011)

18. Trancsírák (Tucker & Dale vs Evil, 2010)

Egy csapat fiatal elutazik hétvégére a tó mellé. Rájönnek, hogy nem messze tőlük két furcsa külsejű, szakadt fickó is tanyázik, akik leginkább sorozatgyilkosnak tűnnek a szemükben. Egyik éjszaka fürdőzés közben az egyik lány eltűnik… szerencsére megmenti őt a közelben tanyázó, két ártalmatlan balek, Tucker és Dale, akik csak horgászni és sörözni jöttek le a tóhoz. A fiatalok azonban félreértik a helyzetet, ami mókás, ám véres helyzetek sorozatához vezet.

Trancsírák (Tucker & Dale vs Evil, 2010)

17. Bazi nagy francia lagzik (Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?, 2014)

Claude Verneuil és Marie lányaikat, Isabelle-t, Odile-t, Ségolene-t és Laure-t katolikus szellemben nevelték. A négy lány közül három már férjhez ment, azonban mindegyikük más vallású és etnikumú párt, szefárd zsidó, muszlim és kínai párt talált. A szülők megpróbálják leplezni előítéleteiket, ez azonban igen nagy nehézséget okoz számukra, így a családi összejövetelek számtalan kellemetlenséget tartogatnak. Marie és Claude abban bízik, hogy legfiatalabb lányuk, Laure katolikus férjet talál majd magának. A házaspár még a család egy régi barátjának fiát is megpróbálja összeboronálni a lánnyal, azonban Laure-nak már van egy választottja, a katolikus színész, Charles. A szülők szívéről nagy kő esik le, azonban amikor találkoznak a fiúval, azzal kénytelenek szembesülni, hogy Charles egy színes bőrű bevándorló, akinek szülei Afrikában élnek.

Bazi nagy francia lagzik (Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?, 2014)

16. Idétlen időkig (Groundhog Day, 1993)

Phil Connors (Bill Murray) egy magának való, mogorva, cinikus időjárás bemondó egy pittsburghi tévécsatornánál. Egyik nap azt a feladatot kapja, hogy utazzon el egy pennsylvaniai kisvárosba, Punxsutawney-ba, és stábjával együtt vegyék fel, amint 1993. február 2-án, a tél végén a város híres mormotája előjön odújából. A mormota azonban nem bújik elő, ráadásul havazni kezd. Másnap reggel különös dolog történik: úgy érzi megismétlődik vele az előző nap, sőt a következő nap sem változik, megint minden hajszálra pontosan úgyanúgy történik.  Phil kezd kétségbeesni, orvoshoz, majd pszichiáterhez fordul, végül még öngyilkosságot is megkísérel, de másnap megint ugyanúgy szól a vekker.

Idétlen időkig (1993, Groundhog Day)

Oldalak: 1 2 3 4 5


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·