FILMEZZUNK.HU
Will Ferrell legjobb filmjei

8 fergeteges Will Ferrell vígjáték, amit kár lenne kihagyni

26343

4. A híres Ron Burgundy legendája (Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, 2004)

A hetvenes években járunk. Ron Burgundy az egyik legfelkapottabb bemondó a tévénél. A férfi mindent megtesz, hogy ő legyen a legjobb. Megjelenése hibátlan, és nem okoz neki gondot kimondani a legnyelvtörőbb szavakat sem. A nők odavannak érte. Bár fogalma sincs róla, hogy az általa felolvasott hírek mit is jelentenek, a munkáját tökéletesen végzi, így mindenki elismerését kivívja. Váratlanul betoppan az addig férfiak uralta szerkesztőséghez egy céltudatos, törekvő bemondónő, aki nem elégszik meg a tudósítói munkakörrel. Kezdetét veszi tehát a háború.

A híres Ron Burgundy legendája (2004) - Will Ferrell

3. Diszkópatkányok (A Night at the Roxbury, 1998)

Úgy tűnik, hogy Steve és Doug Butabi sosem lesznek elég menők ahhoz, hogy rákerüljenek a Roxbury Klub vendéglistájára. De csak addig, míg össze nem koccannak példaképükkel, a klub törzsvendégével, Richard Grieco-val. A rendőri feljelentést elkerülendő Grieco összehaverkodik a szerencsétlen duóval, és bevezeti őket abba a csillogó világba, melyről eddig csak álmodtak. A két idétlen Butabi átléphet a gagyi helyek világából a menő klubokéba, talán.

Diszkópatkányok (A Night at the Roxbury, 1998)

2. Felforgatókönyv (Stranger Than Fiction, 2006)

Harold Crick, az adóellenőr, akinek minden pillanata szigorú menetrend szerint, akkurátusan kidolgozott napi automatizmusok alapján zajlik, egy reggelen, fogmosás közben felfigyel arra, hogy egy hang kommentálja minden mozdulatát és gondolatait. És a hang azt is mondja, hamarosan bekövetkezik a halála is. A férfi nem érti a helyzetet, de a hang megijeszti. A férfi segítséget kér egy irodalmártól, hogy elkerülje végzetét. A professzor szerint életünk narratíváját megváltoztathatjuk – de csak akkor, ha újraírja a mindennapjait, és tragédiából komédiává alakítja azt.

Felforgatókönyv (Stranger Than Fiction, 2006)

1. Pancserpolice (The Other Guys, 2010)

Allen (Will Ferrell) egy megbízható, papírmunkát végző rendőr. Társa, Terry (Mark Wahlberg) terepen szeret lenni, de gyorsabban lő, mint gondolkodik. Példaképeik Danson és Manzetti (Samuel L. Jackson és Dwayne Johnson) detektívek. Allen és Terry a sors kegyeltjei, lehetőséget kapnak arra, hogy ők is megmutathassák, hogy milyen fából is faragták őket, hogy ők is vannak olyan jó zsaruk, mint példaképeik.

Will Ferrell és Forest Whitaker - A hét színészei

Így néz ki Henry Cavill testvére, akivel megszólalásig hasonlítanak egymásra

Kihagytuk kedvenc filmedet a bohókás színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Will Ferrell produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása)

//spencer//

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·