FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség, amit talán még nem tudtál Paul Wesley-ről

10 meglepő érdekesség, amit talán még nem tudtál Paul Wesley-ről

1680

Paul Wesley érdekességek

Paul Wesley amerikai színész, aki első szerepét 1999-ben kapta. Főszerepet játszott a Wolf Lake és a Fallen – Letaszítva című tv filmben és minisorozatban, majd 2009-ben megkapta Stefan Salvatore szerepét a Vámpírnaplók című sorozatban, akit 2017-ig alakított és ezáltal világhírnévre is szert tett. A jóképű színész a napokban ünnepli 41. születésnapját, melynek alkalmából itt az idő egy picit jobban megismerkedni vele.

Paul Wesley érdekességek

1) Paul Wesley Paul Thomas Wasilewski néven látta meg a napvilágot 1982. július 23-án, New Brunswickben. Szülei révén lengyel származású. Folyékonyan beszéli a lengyel nyelvet.

2) A Christian Brothers Akadémiára járt Lincroftba, New Jerseybe. Az iskolai tanulmányait a Marlboro Középiskolában kezdte. A gimi elsõ éveiben kapta meg elsõ szerepét a The Guiding Light címû sorozatban. Ekkor váltott iskolát, és átjelentkezett a Lakewood Prep Iskolába. 2000-ben végzett, majd jelentkezett a Rutgers Egyetemre, de a színészi karrierje miatt abba kellett hagynia.

Paul Wesley érdekességek

3) Fiatal korában gyakran járt Lengyelországban, gyökereit keresve. Nevét 2005-ben módosította Wesley-re, a könnyebb megjegyezhetőség és kiejtés miatt.

4) Első szerepét középiskolás évei alatt kapta, szerephez jutott a The Guiding Light című sorozatban. Ezt több kisebb sorozatbeli epizódszerep követett: Smallville, Wolf Lake és Cane.

Paul Wesley érdekességek

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·