FILMEZZUNK.HU
10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Jennifer Lopez-ről

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Jennifer Lopez-ről

1053

5) Színészi karrierjének egyik legfontosabb és legsikeresebb éve 1997. volt, amikor három filmben is szerepet kapott. A Dalok szárnyán című alkotásban hangi adottságait is meg tudta csillogatni, a szakma és a közönség is pozitívan fogadta a filmet. Az Anakonda már közel sem volt ennyire egyértelmű siker. A kritikusok darabokra szedték a filmet, ennek ellenére a mozipénztáraknál kimondottan jól szerepelt. A harmadik filmje ugyanebben az évben az Oliver Stone rendezésében bemutatott Halálkanyar volt, mely már nem csak a közönség, de a kritikusok körében is sikeresnek bizonyult.

Minden idők 10 legrosszabb filmje az Arany Málna szerint

Az Anakonda című filmet a valaha volt egyik legrosszabb filmjeként tartják számon

6) Az 1997-es év azonban nem csak a filmes karrierje szempontjából volt kimagasló, ugyanis a People magazin beválogatta a világ 50 legszebb embere közé.

7) 2019-ben A Wall Street pillangói című film hatalmas sikert aratott. A nézők és a kritikusok is méltatták, Lopeznek pedig esélye nyílt a Golden Globe-díjra. A díjat ugyan nem nyerte meg, de ekkor még bizakodhatott az Oscarban, és végül nagy csalódásként élte meg, hogy nem jelölték az Akadémia aranyszobrára.

A Wall Street pillangói - Filmkritika (Hustlers) 2019

A Wall Street pillangói című film

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·