FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb vígjáték nőknek

A 10 legjobb vígjáték nőknek

28263

A 10 legjobb vígjáték nőknek

A vígjátékok elsősorban nevettetésre szolgálnak. A következő bejegyzésben olyan filmeket gyűjtöttünk össze, amely elsősorban hölgyeknek szól és a célja a jókedvre derítés. Szóval következzen a 10 általunk legjobban kedvelt vígjáték nőknek.

Neked melyik a kedvenc olyan vígjátékod, amely a női nemnek szól? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!  A 10 vígjáték sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik!

10. Keresd a nőt! /There’s Something About Mary, 1998/

A filmben Ted (Ben Stiller) a suli legjobb nőjével, Maryvel (Cameron Diaz) fog a szalagavatón feszíteni. Hát feszíteni ugyan feszít, de egész mást és egész máshol: a nagy napon ugyanis Ted sikeresen becsípi összes férfiúi ékességét a nadrágja cipzárjába. Ez természetesen a lányos háznál történik, az egész família szeme láttára. Eltelik 13 év, mire Ted rájön, hogy egyetlen nőt szeretett egész életében, Maryt, akinek a sajnálatos események óta nyomát vesztette. Felbérel tehát egy másodosztályú bájgúnárt, aki magándetektívnek mondja magát (Matt Dillon), hogy derítse ki, hol él és mit csinál most a gyönyörű Mary. A detektív nemcsak megtalálja a lányt, de azonnal bele is szeret. Ezzel azonban nincs egyedül: az ellenállhatatlan Marynek egész kis rajongótábora van, amelyhez hamarosan Ted is csatlakozik.

Keresd a nőt! (There's Something About Mary, 1998)

9. A Csajok bosszúja /The Other Women, 2014/

Carly (Cameron Diaz) menő New York-i ügyvédnő, aki boldog párkapcsolatban él Markkal (Nikolaj Coster- Waldau), amíg rá nem jön, hogy a szerelme kettős életet él. Amikor Carly találkozik Mark feleségével, az odaadó, érzékeny, mindenben tökéletes háziasszonnyal, a szembesülésük és csalódásuk nem egymás ellen fordítja őket, hanem egy oldalra állítja a két nőt. Elhatározzák, hogy megbosszulják Mark hazugságait. Ehhez kapóra jön Amber (Kate Upton), és máris megszületik az ötlet. Ahogy a terv egyre csiszolódik, úgy lesz egyre szorosabb a kötelék a három nő között.

A Csajok bosszúja /The Other Women, 2014/

8. Csábítunk és védünk /Hot Pursuit, 2015/

Csábítunk és védünk egy precíz és pedáns rendőrnő (Witherspoon) története, akinek egy bájos, kikapós víg özvegyet (Vergara) kell védelmeznie egy drogbárótól, miközben különböző rosszfiúk üldözik őket Texason keresztül, köztük korrupt rendőrökkel és bérgyilkosokkal. Nagyszerű vígjáték két szórakoztató színésznővel!

Csábítunk és védünk 2015

7. Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt /How to Lose a Guy in 10 Days, 2003/

Andie Anderson (Kate Hudson) a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője, aki hétről hétre remek tanácsokkal látja el női olvasóit a közkedvelt “Hogyan”-rovat hasábjain. Legújabb témájához egyik kolléganője sanyarú sorsából merít ihletet és már meg is van a következő havi cím: Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? Ehhez azonban villámgyorsan fel kell szednie egy pasit, akit aztán 10 nap alatt furfangosabbnál furfangosabb módszerekkel kergethet a szakításba és az őrületbe. Benjamin Barry (Matthew McConaughey), a menő reklámügynök egy sokat ígérő megbízást akar megkaparintani – minden áron. Vakmerősége odáig fajul, hogy a siker érdekében fogadást köt: 10 nap alatt magába bolondít egy nőt, akit kijelölnek neki. És mit ad isten, az áldozat éppen Andie lesz. Egy mára már klasszikussá váló aranyos vígjáték, elsősorban hölgyeknek!

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt 2003

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·