FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb vígjáték nőknek

A 10 legjobb vígjáték nőknek

28297

3. Hogyan kell egymilliót lopni? /How to Steal a Million, 1966/

Nicole (Audrey Hepburn) apja, a híres műgyűjtő kölcsönadja múzeuma féltett kincsét, a Cellini Venuszt az egyik párizsi múzeumnak, amely szakértőket hív a szobor eredetének kiderítéséhez. Nicole csak úgy mentheti meg apját a lelepleződéstől, hogy ellopja a kiállításról a nagypapa által készített tökéletes hamisítványt. De mindjárt az akció elején elkövet egy kapitális hibát: felfogadja bűntársául Simont (Peter O’Toole), az apja után nyomozó magándetektívet.

Hogyan kell egymilliót lopni? /How to Steal a Million, 1966/

2. Nász-ajánlat /Proposal, 2009/

A bevándorlási hivatal ki akarja toloncolni az országból az illegális bevándorló Margaretet (Sandra Bullock). A nő azt állítja, hogy házasodni készül, így nem küldhetik vissza a hazájába. A gond, hogy a vőlegénye, a gyanútlan asszisztense mit sem tud erről. Szerencsére Andrew (Ryan Reynolds), akit évek óta gyötört a munkahelyén, bizonyos feltételek mellett hajlandó belemenni a játékba. Erre azért van szükség, mert a hivatal embereit sem ejtették a fejük lágyára: bizonyságot akarnak. Nincs mit tenni, a páros a vőlegény családjához utazik Alaszkába. Az események nem egészen az elképzeléseik szerint alakulnak.

Ryan Reynolds - Nász ajánlat /Proposal, 2009/

1. Az ördög Pradát visel /Devil Wears Prada, 2006/

Az aranyérmes vígjáték, melyet minden nőnek látni kell. Miranda Priestly (Meryl Streep) a divat legnagyobb hatalmú úrnője, akinek ápolt kezeitől retteg a New York-i divatipar, aki senkit nem tűr meg útjában, ha tervei kivitelezéséről van szó, tökéletesen ellenőrzése alatt tartja a “divat bibliáját”, a Runway Magazine-t, annak munkatársai életét teljesen megkeserítve. Miranda új munkatársa, Andy Sachs (Anne Hathaway) a frissen végzett főiskoláslány egyáltalán nem illik a képbe: szürke, jellegtelen, tökéletes ellentéte a cégnél dolgozó díváknak. Amikor belép a szerkesztőségbe, megdöbbenve jön rá, hogy a munka, amelyre jelentkezett nem elszántság és céltudatosság kérdése.

Melissa McCarthy a mai napig rajong a férjéért: több filmben is láthattuk őket együtt

(Történetek forrása ITT és ITT)

//Noncsi//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·