FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb vígjáték nőknek

A 10 legjobb vígjáték nőknek

28302

6. Időről időre /About Time, 2013/

Tim Lake (Domhnall Gleeson) 21 éves korában fedezi fel, hogy képes utazni az időben. Mint kiderül, a családjában a férfiak generációk óta hordozzák ezt a képességet. Tim meg tudja megváltoztatni a történelmet, de a saját életével kapcsolatos dolgokat igen. Amikor megismerkedik egy Cornwall-ból Londonba tartó vonaton a gyönyörű szép Mary-vel (Rachel McAdams), azonnal szerelembe esik. Egy szerencsétlen időutazós véletlen folytán azonban megváltoztatja a múltat, melynek folyománya, hogy Mary-vel soha nem fog találkozni. Tim újra és újra visszautazik az időben, hogy mindent helyrehozzon, és újra megtalálja szerelmét…

Időről időre /About Time, 2013/

5. Beépített szépség /Miss Congeniality, 2000/

Különös terrorista tartja rettegésben a város környékét, legközelebbi célpontjának a szépségverseny döntőjén résztvevő lányokat jelöli meg. Egyértelmű: be kell építeni egy FBI-ügynököt a versenyzők közé. A látszatra nem túl nőies, kissé bajszos, röfögő, keresetlen Gracie-re (Sandra Bullock) esik a választás. Vic Melling (Michael Caine), a kényes ízlésű szépségszakértő lehetetlen feladatot kap: újkori Higgins professzorként sűrű leckékkel próbálja meg behozni Grace hátrányát a nagy versenyig. Fantasztikus vígjáték, megfűszerezve némi akcióval a csodálatos Sandra Bullock-al a főszerepben.

Beépített szépség (2000, Miss Congeniality)

4. Doktor Szöszi /Legally Blonde, 2001/

Elle (Reese Witherspoon), a gimi legszőkébb és legcserfesebb nője rájön, hogy a szőke bombázók élete sem könnyű. A szerelme elhagyja, mert politikusi pályára készül, és komoly joghallgató csak komoly barátnővel mutatkozhat. Elle elhatározza, hogy bosszút áll. Felvételizik Amerika legnevesebb jogi egyetemére, hogy megmutassa, mit tud. Igaz, a rózsaszín micisapkái, magassarkú cipői, rúzsa és az illatos papíron beadott dolgozatai kissé megzavarják a tekintélyes intézményt, ám amikor egy gyilkossággal vádolt oktató ügyében jól ápolt kezébe veszi a nyomozást, minden megváltozik körülötte.

Doktor Szöszi 2001

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·