FILMEZZUNK.HU
Sandra Bullock 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

Sandra Bullock 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

117621

6. Féktelenül (Speed, 1994)

Howard Payne, a pszichopata exzsaru felrobbantja egy toronyház liftjét. A bombaszakértő, Jack Traven nagy nehézségek árán kimenti a liftben rekedt embereket, azonban Payne újabb ördögi tervet eszel ki. Egy száguldó buszra helyez bombát, amely akkor robban, ha a busz 50 mérföld per órás sebesség alá lassul.

Féktelenül (Speed, 1994)

Gondoltad volna, hogy…?

… a film kedvéért Sandra Bullock valóban levizsgázott buszvezetésből?

5. Két hét múlva örökké (Two Weeks Notice, 2002)

George Wade (Hugh Grant) New York egyik jól menő ingatlanfejlesztési cégénél vezető pozíciót tölt be. A cég lelke viszont George bátyja, Howard (David Haig), aki nem nézi jó szemmel öccse zűrös magánéletét. George minden jogásznővel kikezd, aki a közelébe kerül, de a kapcsolatok gyorsan és viharosan végződnek. Howard ultimátum elé állítja öccsét: vagy felhagy eddigi életével és egy komoly ügyvédet alkalmaz, vagy elbúcsúzik részvényeitől. Az új munkatárs, Lucy (Sandra Bullock) más, mint a korábbiak, igazi munkamániás, de főnökéhez való viszonya korántsem nevezhető ideálisnak.

Két hét múlva örökké 2002

Gondoltad volna, hogy…?

… a George testvérek otthona valójában az USA jelenlegi elnökének, Donald Trump-nak a rezidenciája?

4. Gravitáció (Gravity, 2013)

Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) tapasztalatlan űrhajós, azonban mikor egy meteorraj megsemmisíti az űrbázist ahol doglozik, elveszti társait. A földi irányítással minden kapcsolata megszakad, ő és az életben maradt Kowalski (George Clooney) magukra hagyaatva sodródnak az űrben magatehetetlenül. Ryanen eluralkodik a pánik, amikor rádöbben, hogy csak magára számíthat, a hazafele vezető út viszont több olyan buktatót rejt, melyekre senki sem készíthette fel.

Gravitáció 2013

Gondoltad volna, hogy…?

… a film teljes játékideje pont annyi, amennyi idő alatt a Nemzetközi Űrállomás megkerüli a Földet?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·