FILMEZZUNK.HU
Sandra Bullock 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

Sandra Bullock 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

117620

3. Nász-ajánlat (The Proposal, 2009)

Margaret (Sandra Bullock) egy könyvkiadónál dolgozik, szereti a munkáját, de kanadai állampolgárként illegálisan dolgozik Amerikában. Amint ez kiderül, vissza akarják toloncolni hazájába. Margaret azt a tervet eszeli ki, hogy férjhez megy egy amerikai állampolgárhoz,  így már nem küldhetnék vissza. Leendő kiszemeltje, kollégája Andrew (Ryan Reynolds), aki meglepetésére hajlandó feleségül venni, hiszen a karrierje szempontjából is jól jön, ha ő a főnökasszony férje. A bevándorlási hivatal azonban nagyon szigorúan veszi a leendő pár ellenőrzését, ami mind Margaretet, mind Andrew-t váratlan helyzetek elé állítja.

Nász-ajánlat (The Proposal, 2009)

Gondoltad volna, hogy…?

… szerepeikkel ellentétesen Sandra Bullock amerikai, míg Ryan Reynolds kanadai állampolgár?

2. Beépített szépség (Miss Congeniality, 2000)

Egy terrorista tartja rettegésben a környéket. Legújabb célpontjai a szépségverseny döntősei. Az FBI fura ötlettel áll elő, beépítik az egyik női ügynöküket a versenyzők közé. Választásuk a nem túl nőies Grace-re (Sandra Bullock) esik. A hölgy mozgása férfias, nevetése röfögős, sőt, kissé bajuszos is. Feladata, hogy szépségkirálynőként viselkedjen, miközben kézre keríti a terroristát. Vic Melling (Michael Caine), a szépségszakértő megpróbál segíteni Grace-nek, hogy ne keltsen gyanút a döntős lányok között. Azonban már ez sem bizonyul túl egyszerű feladatnak.

Beépített szépség (2000, Miss Congeniality)

Gondoltad volna, hogy…?

… Sandra Bullock többször is improvizált a filmben? Amikor Gracie hazatér az étteremből nagy pusztításba kezd, de az eredeti forgatókönyvben csak annyi állt, hogy elkezdi ütni a bokszzsákot.

1. A szív bajnokai (The Blind Side, 2009)

Michael Oher (Quinton Aaron) az egyik legnagyobb amerikaifutball-játékos, de a sikerekhez göröngyös út vezetett. Michael lézengő kamaszként egy nap találkozik Leigh Anne-nel (Sandra Bullock), mely meghatározó mozzanatnak bizonyul mindkettejük életében: Anne és férje magához veszi a fiatal fekete fiút. Michael, a hatalmas termetű fiatal srác, aki mindemellett nagyon jámbor és zárkózott, sok fejtörést okoz új családjának, hogy megtalálják a hozzá vezető utat.

Sandra Bullock - A szív bajnokai

Gondoltad volna, hogy…?

… A szív bajnokai című filmben nyújtott alakításáért Oscar-t nyert? Külön érdekesség, hogy ugyan azon a hétvégén, amikor Oscar-t nyert, elnyerte az Arany Málna-díjat is az Ő a megoldás című filmben nyújtott alakításért a legrosszabb színésznő és legrosszabb filmes páros kategóriában.

Melissa McCarthy a mai napig rajong a férjéért: több filmben is láthattuk őket együtt

Neked melyik a kedvenc Sandra Bullock filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

(Történetek forrása)

//bluegirl//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·