FILMEZZUNK.HU

Arnold Schwarzenegger 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

38653

3. Total Recall – Az emlékmás (Total Recall, 1990)

A titkosügynököt, Doug Quaidet egy különleges eljárásnak vetik alá, mely folyamán kitörlik emlékeit, azonban a férfi beleszeret az ítéletet végrehajtó nőbe. Quaid gyanakodni kezd, és megpróbálja tisztázni gondolatait, így jut el a Marsra, ahol megtudja a szörnyű igazságot múltjáról, és felvállalja végzetét, hogy elpusztítsa a kegyetlen gonosztevőt, aki elvette múltját.

Total Recall - Az emlékmás (Total Recall, 1990)

Tudtad, hogy…?

… a rendező már korábban a Robotzsaru (1987) című filmben szeretett volna Arnold Schwarzeneggerrel dolgozni? Vicces, de a színészre nem ment rá a robot ruha, így lecserélték.

2. Ragadozó (Predator, 1987)

Közép-Amerika dzsungelében eltűnik néhány kommandós. Mentőcsapatot küldenek utánuk, hogy felkutassák és kiszabadítsák bajtársaikat . A küldetés rutinfeladatnak tűnik a nehéz terep és a veszélyes viszonyok ellenére. Ám a kommandósok olyan ellenféllel találják szembe magukat, akire nem voltak felkészülve, és akinek a létezésében sem hisznek. Mire a csapat ráeszmél, hogy egy idegen bolygóról származó, trófeákat gyűjtő harcossal néznek szembe, talán már késő…

Ragadozó (Predator, 1987)

Tudtad, hogy…?

… a forgatás miatt Arnold Schwarzenegger esküvője és a nászútja miatt hónapokat csúszott?

1. Terminátor filmek

A jövőben (2029) egy öntudatára ébredt számítógépes rendszer, a Skynet, már szinte az egész emberiséget kiirtotta. Ám egy karizmatikus vezető egyesítette a túlélőket, és megfordították a háború menetét. A Skynet ezért visszaküld a múltba egy Terminátort (Arnold Schwarzenegger), aki azt a feladatot kapja, hogy ölje meg a lázadók vezérének anyját, Sarah Connort (Linda Hamilton), mielőtt még életet adna fiának. Eközben a lázadók is visszaküldik saját harcosukat, Kyle Reese-t (Michael Biehn ), hogy megvédje a nőt.

Terminátor - A halálosztó (The Terminator, 1984)

Tudtad, hogy…?

… Arnold Schwarzenegger Kyle Reese szerepét szerette volna megkapni? Ám a rendező, James Cameron azt mondta Arnoldnak:”Ez a film nem a hősről, hanem a Terminátorról szól.

Ő volt Allison nővér a Dr. House-ból – Friss fotókon a 44 éves Jennifer Morrison

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Arnold Schwarzenegger produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása ITT és ITT; Érdekességek forrása ITT)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·