FILMEZZUNK.HU
7 keresztény híresség, aki Hollywoodot egy kihívásnak találja

7 keresztény híresség, aki Hollywoodot egy kihívásnak találja

1216

7 keresztény híresség, aki Hollywoodot egy kihívásnak találja

Nagyon sok keresztény híresség él és dolgozik Hollywoodban és sokuknak kihívásokkal is kell szembesülniük.

1) Stacy Dash

7 keresztény híresség, aki Hollywoodot egy kihívásnak találja

Stacy Dash a Spinédzserek című sorozat után lett keresztény és konzervatív. Azt nyilatkozta a CNS News-nak, hogy „Színészi lehetőségeim a politikai meggyőződésem miatt megszűntek. Emiatt „üldöztek” Hollywoodban és feketelistára tettek. Az ügynökeim kidobtak. Nem válogattak be egy filmbe sem a hitem miatt és még amiatt, ami mellett kiálltam. De tudom, hogy ez volt Isten akarata.”

2) Shia LaBeouf

A botrányairól híres Shia LaBeouf nagyon mélyen volt, amikor Istenhez fordult és teljesen megváltozott az élete

Shia LaBeoufnak az életében volt egy lejtős pályája, amikor az életét a drognak és a partiknak szentelte, azonban a Harag című filmben való szereplése vitte közelebb az Úrhoz, illetve David Ayer és Brad Pitt is segített ebben. „Egy Istenfélő emberré váltam” nyilatkozta az Interview Magazine-nak továbbá „… Isten kimentett engem abból a rossz életmódból.”

3) Patricia Heaton

„Egyedül Istenben”: Patricia Heaton emlékezteti a keresztényeket, hol lelnek biztonságra

Patricia Heaton a Szeretünk Raymond című család-barát sorozatban szerepelt évekig, azonban komikusként egy nyomásnak érezte azt, hogy káromkodjon, illetve más olyan dolgokat használjon, amivel ő nem ért egyet a hite miatt. Ezért le kellett mondania egy kettő szerepről és lehetőségekről. 2015-ben azonban kapott egy szerepet az Anyabuli című filmben, amire a mai napig büszke. Heaton továbbra is szembenéz Hollywood nagy részével, például májusban közzétett Twitteren egy életpárti üzenetet: „Válassz, ünnepelj és támogasd az életet!” Továbbra is ki fog állni erősen a hite mellett, még akkor is, ha akadnak ellenségei.

4) Tyler Perry

7 keresztény híresség, aki Hollywoodot egy kihívásnak találja

Tyler Perry egy rendkívül buzgó színész, író és producer, aki egy viharba tette Hollywoodot a drámai komédiáival és más komikus eszközeivel. Perrynek kritizálással kellett szembesülnie mind Hollywoodban, mind pedig a keresztény társaitól.

5) Candace Cameron Bure

7 keresztény híresség, aki Hollywoodot egy kihívásnak találja

Candace Cameron Bure a Bír-lak című sorozatban nőtt fel D.J. Tanner szerepét játszva. Tinédzser korában lett keresztény és azóta számos tévéfilmben és tévésorozatban szerepelt, három könyvet is írt és szerepelt a The View cím nappali talk showban. Bure elismert azt, hogy étkezési zavarral küzd és azt mondta a Fox New-nek, hogy „Nagyon szeretek megosztani üzeneteket arról, hogy mindannyian különleges teremtmények vagyunk és ezt meg kell ünnepelni.”

6) Kristin Chenoweth

7 keresztény híresség, aki Hollywoodot egy kihívásnak találja

Kristin Chenoweth az egyik legcsinosabb színész a Broadwayen és a képernyőkön. Chenoweth rengeteg inspirációs zenei albumról számolt be A nők hite nevezetű konferencián. Azonban nem mindenki ért egyet ezzel a keresztény nézőponttal. Chenoweth válasza: „Színésznő és énekes és még keresztény is vagyok… Hasonlítani szeretnék Jézusra a megbocsátásban, a szeretetben, és az elfogadásban.”

7) Mel Gibson

Mel Gibsonnak is tanúskodnia kell a Harvey Weinstein szembeni szexuális zaklatási ügyben

Mel Gibson egy rendkívül ismert konzervatív katolikus színész, aki A passió című filmet készítette. Gibson sokat küzdött a hitével mióta ez a film létrejött. Ez megnyilvánult túlzott alkohol fogyasztásban, házassági problémában és antiszemita megjegyzésekben, azonban végül győzött a problémái felett.

//Manó Málna//

Keresztény gyerekkoráról vallott Brad Pitt: “A saját szememmel láttam, ahogy Isten jelenléte kiáradt az emberek között”

(Via Pureflix.com)


Article Tags: · · · · · · · · ·