FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 57. születésnapját Halle Berry – Íme a 7 kedvenc filmünk a csodaszép színésznőtől

Most ünnepli 57. születésnapját Halle Berry – Íme a 7 kedvenc filmünk a csodaszép színésznőtől

17930

3. X-Men filmek

Az emberek között különleges képességű mutánsok élnek. Fizikai és pszichikai korlátokat semmissé téve van, aki falakon sétál át, van, aki képes a gondolatolvasásra, vagy vihart támasztani. Az emberek rettegnek tőlük, Magneto ezért úgy véli, jobb megtenni az első lépést, és pártfogóival már a háborúra készül. Azonban nem minden mutáns ért egyet vele, X professzor és különleges csapata minden erejével azért küzd, hogy megállítsa Magnetót.

X-Men

2. Felhőatlasz (Cloud Atlas, 2012)

A múlt, jelen és jövő emberei egy hatásláncolat szemei, melyben minden kihatással van mindenre. Egy álomszerű narratívában 6 fantasztikus történet kapcsolódik össze ötszáz évet átívelve. Egy gyilkosból hős lesz, egy múltbéli jótett forradalomhoz vezet a jövőben.  Hogyan hatnak egymásra az emberi életek, a tettek és azok következményei? Nincs kitüntetett idői dimenzió, a múlt, a jelen és a jövő egyforma fontossággal bírnak.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

1. Halj meg máskor! (Die Another Day, 2002)

James Bond huszadszorra tért vissza a filmvászonra, de ebben az epizódban is ugyanazt az eleganciát és precizitást hozza, amit az elmúlt negyven évben megszokhatott tőle a közönség. A 007-es ügynök kalandjai ezúttal Koreán, Hongkongon, Kubán, Izlandon és Londonon át vezetnek, hogy megakadályozza egy újabb világháború kitörését. Bond szorosan a rejtélyes milliomos, Gustan Graves nyomában jár, és Jinx személyében ismét egy gyönyörű segítőre talál.

Halj meg máskor! (Die Another Day, 2002)

Tudta? Kate Beckinsale a világ egyik legokosabb színésznője

Neked melyik a kedvenc Halle Berry filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

(Történetek forrása)

//milos//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·