FILMEZZUNK.HU
A 15 legszórakoztatóbb kémfilm, amit mindenkinek látni kell

A 15 legszórakoztatóbb kémfilm, amit mindenkinek látni kell

73505

7. Magas szőke férfi felemás cipőben (Le Grand Blond avec une Chaussure Noire, 1972)

A titkosszolgálat főnöke, hogy megszabaduljon egy a tisztségére pályázó beosztottjától, az ártatlan muzsikusról, Francois-ról azt állítja, hogy ellenséges sztárügynök, és ráállítja kollégáit. Francois persze mit sem sejt az egészből, s egy holdkóros biztonságával botladozik a zűrzavaros helyzetek forgatagában. Valahogy mindig sikerül kikerülnie minden veszedelemből, sőt a szép kémnő, Christine is beleszeret, míg az őt követők meggyilkolják egymást.

TOP15: A legjobb kémfilmek

6. Kémek a szomszédban (Keeping Up with the Joneses, 2016)

A film középpontjában egy tipikus kertvárosi átlagházaspár (Galifianakis és Fisher) áll, akik egy nemzetközi kémszervezet célpontjává válnak, amikor rájönnek, hogy látszólag tökéletes szomszédjaik (Gadot és Hamm) valójában a kormány kémei.

Keeping Up with the Joneses (2016)

5. A kém (Spy, 2015)

Susan Cooper (Melissa McCarthy) egy szerény CIA-elemző, aki az íróasztala mögül készíti elő az ügynökség legveszélyesebb küldetéseit. Azonban amikor egyik társa eltűnik, egy másik ügynök pedig lelepleződik, beleveti magát a fegyverkereskedelem világába, hogy megelőzzön egy globális katasztrófát. A nagyszájú és kemény öklű titkosügynök képtelenség megállítani.

TOP15: A legjobb kémfilmek

4. Az U.N.C.L.E. embere (The Man from U.N.C.L.E., 2015)

Az 1960-as évek elején járunk, a hidegháború időszakában. Napoleon Solo (Henry Cavill) CIA ügynöknek és Illya Kuryakinnak (Armie Hammer) a KGB-től több év ellenségeskedés után egy közös küldetést kell végrehajtaniuk, egy titokzatos nemzetközi bűnszervezet ellen, ami nukleáris fenyegetést jelent a világra.

Az U.N.C.L.E. embere (The Man from U.N.C.L.E., 2015) - Kritika

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·