FILMEZZUNK.HU
Sean Penn 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

Sean Penn 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

8411

6. Változó világ (Fast Times at Ridgemont High, 1982) 

A nyári szünidőnek vége, és a Ridgemont High diákjai újra az osztálytermekben vannak. Linda, a gazdag szókinccsel rendelkező lány tippeket ad Stacynek, hogyan csábítsa el a fiúkat. Stacy úgy viselkedik, mintha legalább 19 éves lenne, a valóságban azonban alig 15. Marknak nagyon tetszik Stacy, csak nem tudja, hogyan közeledjen hozzá. Mike, a főnöke elárulja neki a csábítás trükkjeit. Mark randira hívja Stacyt, aki éjszaka kiszökik otthonról, hogy találkozhasson vele. A lány bátyja, Brad közben úgy érzi, nagyfiú lett már, és gyakorolja, hogyan kell szakítani barátnőjével. Amikor azonban kirúgják munkahelyéről, nagyon hiányzik neki Lisa.

Sean Penn legjobb filmjei

5. Ments meg, Uram! (Dead Man Walking, 1995) 

Helen nővér (Susan Sarandon) és a kétszeres gyilkosságért halálra ítélt fiatalember (Sean Penn) furcsa, spirituális kapcsolatban áll egymással. Helen nővér úgy dönt, megteszi, amit a halálra készülő elítélt kér tőle: lelki tanácsadója lesz a fiúnak. Igyekszik mindent elkövetni, hogy megmentse lelkét és kieszközölje számára a kegyelmet. Nem késlekedhet, fogytán az idő, a kivégzés napja egyre közeleg..

Sean Penn legjobb filmjei

4. Játsz/ma (The Game, 1997) 

Különös ajándékot kap öccsétől a nagy hatalmú dúsgazdag bankár, Van Orton. Részt vehet egy játékban, amely azt ígéri, hogy megszínesíti szürke napjait. Hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy a játszma az életéért folyik. Megzsarolják, a bankszámláját kitakarítják, autóstul a vízbe esik, végül a csövesek közt találja magát. Mindez része a Játéknak, amelynek homályosak a szabályai, a célja és a tétje. A szervezők csak egyet ígérnek: ismét élvezni fogja az életet. Ha túléli…

Sean Penn legjobb filmjei

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·