FILMEZZUNK.HU
10 film, amit kétszer kell látnod ahhoz, hogy megértsd

10 film, amit kétszer kell látnod ahhoz, hogy megértsd

49747

8. Időzsaru (Timecop, 1994)

Ez a jövő és a tudósok egy időgépet építenek. Ennek a találmánynak a következtében a világ belépett az emberi civilizáció egy új fokozatába. A gép lehetővé teszi, hogy kijavítsák a múlt hibáit és jobbá tegyék a jelent. Ez egy kihagyhatatlan film azoknak, akik szeretik az alternatív, gondolkodós, szerzői filmeket.

A titkok kulcsa (The Skeleton Key, 2005)

9. Játsz/ma (The Game, 1997)

Ennél a paranoid David Fincher thrillernél nincs is jobb lehetőség, hogy megismerjék a rendező nevezetes stílusát. A mester szétszedi a valóságot rétegről rétegre, annyira, hogy a néző már végül nem tudja, hogy mi is a valóság. Michael Douglas karaktere megpróbálja összerakni a kirakóst a testvére által alkotott hamis valóságban, hogy lássa mennyire is szilárd az.

Játsz/ma (The Game, 1997)

10. Eredet (Inception, 2010)

Két ifjú és ambiciózus építész együtt dolgozik, s nem csak kollégák, hanem a legjobb barátok is, ám kapcsolatukra némi árnyék vetül. A vállalatnál kifejlesztettek egy olyan technológiát, amely segítségével be lehet lépni az álmokba, és bizonyos emberek fejéből így információhoz lehet jutni. Amikor Cobb (Leonardo DiCaprio) él ezzel a lehetőséggel, a dolgok egyre bonyolultabbakká válnak…

Eredet 2010

A Tökalsó sztárjának felesége igazi bombázó – Rob Schneider már 12 éve bolondul gyönyörű feleségéért

Ismersz még Te is olyan filmet, amit feltétlenül kétszer kell látni ahhoz, hogy megértsük? Ha igen, írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

(Forrás: brightside.me)

//Dexter//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·