FILMEZZUNK.HU
10 Tom Hardy film, amit mindenképpen látnod kell

10 Tom Hardy film, amit mindenképpen látnod kell

62542

6. A sötét lovag – Felemelkedés (The Dark Knight Rises, 2012)

Batman  nyolc évvel ezelőtt magára vállalta Harvey Dent gaztetteit, melyet követően nyom nélkül eltűnt. Üldözötté vált, de nem hiába, mert a Dent-törvénynek köszönhetően sok bűnözőt zártak rácsok mögé. Nem csak Batman, de Bruce Wayne is elvonult a nyilvánosság elől, azonban Gordon felügyelő tudja az igazságot, és lelkiismerete nem hagyja nyugodni. A városban azonban feltűnik egy macskajelmezes tolvaj és egy titokzatos maszkos férfi, akit Bane-nek hívnak. Gotham Citynek újra szüksége van a Sötét Lovagra, de úgy tűnik, Bane-t már nem lehet megállítani.

A sötét lovag - Felemelkedés (The Dark Knight Rises, 2012)

Tudtad, hogy…?

… Tom Hardy 14 kg izmot szedett fel a szerep kedvéért és számos harcművészeti stílusban szerzett gyakorlatot?

5. A visszatérő (The Revenant, 2015)

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

A visszatérő 2015

Tudtad, hogy…?

… Tom Hardy bizonyos jelenetek forgatásakor nem érezte magát biztonságban, ami konfliktusokat eredményezett a rendezővel? Ennek feloldásaként cserébe Iñárritu végül megengedte Hardy-nak, hogy fojtogassa. A jelenetről készült képet Tom Hardy pólókon (is) megörökítette, és a forgatás végén minden stábtagnak adott egy-egy ilyen szép emléket.

4. Mad Max – A harag útja (Mad Max: Fury Road, 2015)

A posztapokaliptikus jövőben mindenkinek meg kell küzdenie a javakért és az életben maradásért. Az embertelen körülmények között két lázadó próbál igazságot szolgáltatni. Max (Tom Hardy) nem a szavak, sokkal inkább a tettek embere, aki saját békéjét keresi, miután elvesztette feleségét és gyermekét, Furiosa (Charlize Theron) pedig abban látja a túlélés lehetőségét, ha átkelve a sivatagon hazatér gyermekkori otthonába.

Mad Max: Fury Road (George Miller, 2015)

Tudtad, hogy…?

… Tom Hardy és Charlize Theron verekedős jeleneténél Theron egyszer úgy lekönyökölte a társát, hogy Hardynak eltört az orra?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·