FILMEZZUNK.HU
10 Tom Hardy film, amit mindenképpen látnod kell

10 Tom Hardy film, amit mindenképpen látnod kell

62537

3. Dunkirk (2017)

A film belga, brit és francia szövetségi katonák csodálatos kimenekítésének történetét meséli el, akiket a francia Dunkirk városának partjainál és kikötőjében körbezárt és elvágott a külvilágtól a német hadsereg, ám 1940. május 27. és június 4. között, a franciaországi ütközet során sikerült őket az ellenség szorítása alól kiszabadítani.

10 meglepő érdekesség a Dunkirk című filmről

Tudtad, hogy…?

… Christopher Nolan gyakran szerepelteti filmjeiben Cillian Murphy-t és Tom Hardy-t? A két színésznek ez a negyedik közös filmje (Eredet, A Sötét lovag – Felemelkedés, Birmingham bandája).

2. A végső menet (Warrior, 2011)

Egy volt tengerészgyalogos felbukkan a szülői háznál, hogy apja segítségét kérje, ám a helyzet nem csak erről szól. Tom Conlon (Tom Hardy) tehetséges bokszoló volt gyerekkorában, akit apja (Tom Hardy) edzett, ám annak allkoholizmusa szétzilálta a családot. Tom, és a múlttal küzdő bátyja, Brendan (Joel Edgerton) azóta nem beszélnek egymással. Egy pénzdíjjal kecsegtető MMA bajnokság azonban összehozza mindhármukat: a múltját titkoló Tomot, az őt felkészítő és az itallal küzdő Paddyt, és a volt bokszoló Brendant. Az összecsapás sokkal többről szól, mint a pénzdíj.

A végső menet (Warrior, 2011)

Tudtad, hogy…?

… Tom Hardy a forgatás során eltörte a lábujját, néhány bordáját és egyik ujját is?

1. A 44. gyermek (Child 44, 2015)

A Sztálin korabeli Szovjetunióban egy kegyvesztett KGB ügynök, Leo Dimitrov azt a feladatot kapja, hogy folytasson le sorozatos gyermekgyilkosságokkal kapcsolatos nyomozást. A férfi Mikhail Nesterov tábornokkal együtt ered a sorozatgyilkos nyomába, azonban a pszichopata Vszilij alaposan megnehezíti a dolgukat. Csakhamar kiderül, hogy az ügyben a párt legfelsőbb vezetősége is érintett.

A 44. gyermek (Child 44, 2015)

Tudtad, hogy…?

… a filmben szereplő gyerekgyilkos valóban létező gyilkos volt, aki főként Ukrajnában gyilkolt, és 52 gyermek és nő halála köthető a nevéhez?

+1 Üvöltő szelek (Wuthering Heights, 2009)

Emily Brontë regénye alapján készült sorozat. Heathcliff a zsarnoki figura beteljesületlen szerelme és harca Szelesdombért.

Üvöltő szelek (Wuthering Heights, 2009)

Tudtad, hogy…?

… Tom Hardy ennek a filmnek a forgatásán ismerkedett meg későbbi feleségével, Charlotte Riley-val?

Ryan Reynolds elárulta, hogy van egy dolog, amit ha nem csinálhat, súlyos depresszióba esik

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Tom Hardy produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása itt és ittÉrdekességek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·