FILMEZZUNK.HU

A 14 legjobb keresztény film, ami megerősítheti a hitedet

811

9) Imával nyert csaták (War Room)

Clara Williams (Karen Abercrombie) idős keresztény, aki évtizedeket töltött imádkozással. Itt az idő, hogy másoknak is segítségére legyen abban, hogy megtanulják, milyen fontos része a keresztény életnek az ima. Ez a film több bajban levő család életén keresztül mutatja be, mekkora ereje van annak a harcos tevékenységnek, mely révén kapcsolatba lép az ember Istennel.

Imával nyert csaták (War Room)

10) Szerelempróba (Fireproof)

Caleb (Kirk Cameron) és Catherine (Erin Bethea) úgy érzik, házasságuk teljesen kihűlt. Az önzés, a karriervágy, a veszekedések és a bűn egyre távolabb sodorja őket egymástól, amíg Caleb végső kétségbeesésében megfogadja apja tanácsát házassága megmentésére. A “The Love Dare” (A szerelem kihívása) program negyven napos kísérlet a párkapcsolat rendezésére. Caleb-et teljesen megváltoztatja ez a rövid időszak: újra megszereti feleségét, rátalál Istenre, kész helyrehozni mindent, amit elrontott. A kérdés csak az, hogy vajon a felesége képes-e megbocsátani neki, és újra bizalmat szavazni férjének.

Tűzbiztos házasság /Fireproof, 2008/

11) Végtelen hit (Facing the Giants)

Grant Taylor (Alex Kendrick) élete több sebből vérzik. Munkájában és magánéletében is komoly problémákba ütközik. Edzőként képtelen győztes meccsbe vezetni csapatát, otthon pedig már az a veszély áll fenn, hogy sohasem fog gyerekzsivajt hallani. Utolsó reménye Isten marad, akihez kétségbeesetten fohászkodik. A Teremtőbe vetett hite legyőzi félelmeit és átsegíti az akadályokon, legyenek azok bármilyen óriások is.

Végtelen hit

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·