FILMEZZUNK.HU

A 14 legjobb keresztény film, ami megerősítheti a hitedet

818

12) A bátorság emberei (Courageous)

Négy rendőrként dolgozó férfi elhatározásra jut, hogy nemcsak vadidegenekért kockáztatják az életüket, nemcsak a hazát szolgálják, hanem a családjukkal is helyrehozzák a kapcsolatukat. Ehhez azonban nem elég egy emberi döntés, hanem szükséges a hit Istenben, mert egy családapának erkölcsi példát is tudnia kell mutatni. Az Alex Kendrick rendezésében készül film a Szerelempróba, a Végtelen hit és a Lendkerék című sikeres keresztény filmjei után most ismét berobban, az apákat középpontba helyező filmmel.

A bátorság emberei (Courageous, 2011)

13) Mi lenne, ha… (What if…)

Ben Walker sikeres fiatal üzletember, aki fényes jövő előtt áll. Múltjában azonban van egy olyan elvarratlan szál, melyre újra emlékezteti egy váratlan esemény. Ben-nek megadatik az, amiről mi csak álmodunk: egy angyal olyan alternatív élet kipróbálására buzdítja, ami várt volna rá, ha élete legnagyobb döntésének pillanatában másként határoz. Ben kézzel-lábbal tiltakozik, ahogy azonban megismeri az apaság, a férjszerep és a pásztori lét szépségét, egyszóval az életet, amit elmulasztott 15 évvel ezelőtt, már nem akar többé visszatérni a fényűzésbe. A java azonban csak ekkor kezdődik.

Mi lenne, ha... (What if...)

14) Princess Cut

Amerikai vidéken járunk, ahol mindenki ismer mindenkit, az emberek megbecsülik a kemény fizikai munkát, és templomba járnak hetente. Egy tipikus keresztény farmercsalád, az Anderson família életébe csöppenünk. Az ifjú, csinos Grace (Ashley Bratcher) nyughatatlanul keresi élete párját, ám meg kell tanulnia, hogy csak akkor lehet tökéletes a választás, ha Istenben bízva hozza meg élete egyik legnagyobb döntését. Bár nem fordították le magyarra, ezt a kedves és elgondolkoztató filmet mindenkinek látnia kell, legyen szó apákról vagy anyákról, házasodás előtt álló férfiakról vagy nőkről, és bárkiről, aki többet szeretne megtudni Isten tökéletes tervéről a házassággal kapcsolatban.

Princess Cut

A Herkules egykori sztárja, Kevin Sorbo állítja, hogy a keresztény hite miatt tiporták el Hollywoodban

(Forrás: keresztenyfilmek.com)

//Jana//

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·