FILMEZZUNK.HU
A legjobb szívhez szóló filmek

10 csodálatos film, mely garantáltan meg fogja érinteni a szívedet

33765

A legjobb szívhez szóló filmek

Vannak filmek, melyek képesek megérinteni a szívét bárkinek, független a kortól, vagy független attól, hogy fiú vagy lány-e az illető. Alábbi összeállításunkban olyan szívhez szóló filmeket szeretnénk bemutatni egy kicsit bővebben, melyek biztosan meg fogják érinteni a szívedet.

1. A szív hídjai (The Bridges Of Madison County, 1995)

Robert Kincaid (Clint Eastwood) a National Geographic fotósa. Megbízatása az iowai Madison Countryba szólítja, ahol hidakról kell fotókat készítenie. Az eldugott vidéken eltéved, s egy magányos tanyán kér eligazítást. Francesca Johnson (Meryl Streep), az olasz származású családanya otthon van. Férje és gyermekei pár napra elutaztak. Szabadnak érzi magát, s meglepő élmény számára az idegen férfi megjelenése. Két nap az élet. Egy férfi és egy nő, aki már lemondott az ujjongó érzelmekről, egymásra talál.

A szív hídjai (The Bridges Of Madison County, 1995)

2. Hacsi – A leghűségesebb barát (Hachiko: A Dog’s Story, 2009)

Amikor Parker (Richard Gere) professzor egy napon a munkából hazafelé egy gazdátlan kutyakölyköt talál a pályaudvaron, még nem sejti, hogy egy rendkívüli barátság veszi kezdetét. Bár felesége csak vonakodva fogadja be a kis japán akita kutyát, Parker szívét rögtön meghódítja Hacsi. A vidám kutyus hamarosan minden reggel elkíséri a professzort a pályaudvarra, majd minden este elé megy. Egy nap azonban Hacsi hiába várja gazdája visszatértét…

Hacsi - A leghűségesebb barát /Hachiko: A Dog's Story, 2009/

3. Csillagainkban a hiba (The Fault in Our Stars, 2014)

Hazel (Shailene Woodley) és Gus (Ansel Elgort) tinédzserek, akik egy rákos betegeket támogató csoport gyűlésén találkoznak, és szerelmesek lesznek egymásba. Bár Hazel beteg, és oxigénpalack nélkül már nem is mehet sehova, Gus képes őt megnevettetni azzal is, hogy viccet csinál az állapotából.

Csillagainkban a hiba (2014) - Kritika

4. A boldogság nyomában (The Pursuit of Happyness, 2006)

Chris Gardner (Will Smith) célja, hogy családját boldognak lássa, hogy megteremtse számukra az anyagi biztonságot, ám valahogy sosem jár sikerrel. Szeme előtt csak a gazdagság képe lebeg, de hiába tesz meg mindent, elkerüli a szerencse. Miután egyre rosszabb helyzetbe kerülnek, felesége is elhagyja, hátrahagyva ötéves kisfiukat (Jaden Smith). Chrisnek ekkor elege lesz, és egy merész ötlettel áll elő: bróker szeretne lenne. Az álláshoz egy tanfolyamon kell helyt állnia, ehhez azonban fel kell mondania munkahelyén. Míg a brókerkedés “tudományában” egyre mélyebbre ássa magát, anyagilag mélypontra kerül. Fiával kénytelenek várótermekben és menhelyeken meghúzni magukat. Ennek ellenére Chris nem csügged, derűlátón áll hozzá mindenhez, és próbálja bebizonyítani, hogy  minden nehézség áthidalható, csak jókedv és szeretet kell hozzá.

A boldogság nyomában (The Pursuit of Happyness) 2006

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·