FILMEZZUNK.HU
A legjobb szívhez szóló filmek

10 csodálatos film, mely garantáltan meg fogja érinteni a szívedet

33802

5. Fel! (Up, 2009)

A 78 éves légballon kereskedő, Carl Fredricksen élete legnagyobb kalandjáról, a világ felfedezéséről álmodozik. Úgy dönt, valóra váltja néhai szeretett felesége álmát és elutazik Dél-Amerikába a legnagyobb vízeséshez, ami a földön létezik: a Paradise Falls-hoz. Egész életében vágyott egy óriási kalandra, így ezer meg ezer luftballont köt a házára és elrepül messze, a világ egyik leggyönyörűbb és legtitokzatosabb vidékére, a Tepuis táblahegyekhez.

Fel! (Up, 2009)

6. Egy nap (One Day, 2011)

Emma (Anne Hathaway) és Dexter (Jim Sturgess) először június 15-én találkoztak a diplomaosztó után, mikor együtt töltöttek egy éjszakát. Ezután húsz éven keresztül minden évben ugyanazon a napon találkoznak, hogy tudják, kinek hogy megy a sora. Bonyolult kapcsolat az övék, néha egy párként találkoznak, néha egyedülállóként, de nem biztos, hogy Dexter és Emma elégedett ezzel a helyzettel.

Egy nap (One Day, 2011)

7. A lehetetlen (Lo imposible, 2012)

A Bennett család üdülését tölti Thaiföldön, egy gyönyörű tengerparti szállodában. A második nap azonban különös dolog veszi kezdetét, nagyon erős szél támad, és a madarak is egy irányba tartanak. Mielőtt az emberek felócsudhatnának, Thaiföldre pusztító szökőár csap le, és kitör a káosz…

A lehetetlen /Impossible, 2012/

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·