FILMEZZUNK.HU
Híres párok, akik titokban házasodtak össze

Híres párok, akik titokban házasodtak össze

1477

Híres párok, akik titokban házasodtak össze

A celebek a boldogító igennek általában hatalmas feneket kerítenek, amiről a rajongók is első kézből értesülnek. Ám vannak olyan sztárok, akiknek a magánélete olyannyira magánjellegű, hogy ezt a nagy napot nem teregetik ki ország-világ elé és csak később tudjuk meg, hogy összeházasodtak. Mostani cikkünkben olyan hírességek titokban történt esküvőit mutatjuk be, akikről még te sem tudtál.

1. Keira Knightley és James Righton

Keira Knightley 2013-ban kelt egybe a zenész James Rightonnal. A két híresség egy Dél-Francia kisvároban házasodott össze, a helyi városházán. Az esküvőn mindössze 10 ember volt jelen és az egész nem tartott tovább 10 percnél. Az őket összeadó anyakönyvvezető azt mondta: „Csodálatos volt. Nagyon boldogok voltak, látni lehetett. Nevettek és a családjukkal osztották meg ezt a pillanatot. Nagyon érzelmes volt és nagyon egyszerű.”

Híres párok, akik titokban házasodtak össze

2. Kristen Bell és Dax Shepard

Kristen Bell és Dax Shepard 2009-ben jegyezték el egymást, de 2013-ig vártak az esküvővel. Nem azért, mert hatalmas ceremóniát terveztek, a két híresség a Beverly Hills-i városházán kelt egybe, csak a család és a közeli barátok voltak jelen. Bell és Shepard megfogadta, hogy csak akkor fognak egybekelni, hogyha mindenkinek egyenlő joga van a házassághoz. Így csak 4 évvel az eljegyzésük után, akkor házasodtak össze, amikor California engedélyezte az azonos neműek házasságát.

8 híres pár, akik küzdöttek a szerelmükért, majd végül győztek

3. Matt Damon és Luciana Barosso

Matt Damon és Luciana Barosso szerelme igazi filmbe illő történet. A színész 2003-ban, egy bárban ismerte meg Barossot, aki pultosként dolgozott. 2005-ben, amikor egybekeltek nem akartak nagy felhajtást. A Manhattani városházán mondták ki az igent, a szűk család és a barátaik körében.

Matt Damon és felesége

4. Joe Jonas és Sophie Turner

Joe Jonas és Sophie Turner eljegyzését az egész világ láthatta Instagramon, az esküvőjük viszont már sokkal titokzatosabb volt. A páros a 2019-es Billboard Music Awards miatt utazott Las Vegasba, ahol spontán eldöntötték, hogy megesküsznek. A vegasi ceremónián csak néhány közeli rokon és barát volt ott. Persze később tartottak egy valódi esküvőt is, Franciaországban mondták ki újra a boldogító igent.

20 híres szerelmespár, akik bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer határokat

5. Jessica Alba és Cash Warren

Jessica Alba és Cash Warren nem bajlódtak az esküvő szervezéssel. 2009-ben egyszerűen besétáltak a Beverly Hills-i anyakönyvvezetőhöz és összeházasodtak. Alba ekkor 8 hónapos terhes volt, az esküvőn egy egyszerű kék ruhát viselt és lófarokba kötötte a haját.

20 híres szerelmespár, akik bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer határokat

Szerző: MéziMcFly

Bud Spencer és élete szerelme esküvői képe 63 évvel ezelőttről – nem ismersz rájuk!


Article Tags: · · · · · · · · · ·