FILMEZZUNK.HU

Christoph Waltz – 10 meglepő érdekesség az Oscar-díjas színészről

17222

(8) Tarzan legendája (2016)

Christoph Waltz ugyan nem ölthetett ágyékkötőt, mégis azt mondja: gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy fontos szerepet kapott a Tarzan legendája című filmben. És nemcsak azért élvezte a forgatást, mert a Jane-t játszó színésznő, Margot Robbie szerinte a világ egyik legkedvesebb teremtménye, hanem azért (vagyis leginkább azért), mert gyerekkori nagy kedvence és példaképe a Temesváron született Johnny Weismüller volt.

“Tarzan betöltötte a kicsi világomat, és egyenlő volt Jonny Weismüllerrel. A Tarzan nekem mostanáig fekete-fehér és harmincas évekbeli volt. Kiskoromban lélegzetelállítónak láttam, kamasz koromban meg nagyon viccesnek. De mindig olyan akartam lenni, mint ő. Hát, nem lettem olyan, de tessék: most mégis összemérhetem vele az erőmet – még akkor is, ha ez a Tarzan-film természetesen egészen más, mint a régiek.”

Tarzan legendája

(9) Mint szinkronhang

A 2013 májusában bemutatásra került A zöld urai című animációs filmben Mandrake hangját kölcsönzi, ezzel első szinkronmunkájára is sor került.

(10) Karakterei

Christoph általában ellentmondásos, mély karaktereket alakít, akik kívülről teljesen átlagosnak tűnnek vagy olyan labilis típusokat testesít meg, akik könnyen melankóliába esnek és kétségek között élnek.

Pierce Brosnan elmondta, hogy Istenbe vetett hitének köszönhetően tudta átvészelni felesége és lánya halálát

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása itt és itt)

//milos//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·